A szűkösség pszichológiája letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Miért van az, hogy a sikeres emberek az utolsó pillanatig halogatják a teendőiket? A szegények mindig szegények maradnak? Mi az oka, hogy bizonyos szervezetekben állandó tűzoltómunka folyik? Miért olyan nehéz a magányosoknak új kapcsolatot létesíteni? Első pillantásra nem sok összefüggés fedezhető fel e kérdések között. Ám Sendhil Mullainathan és Eldar Shafir bebizonyítja, hogy mindegyik probléma abból a gondolkodásmódból fakad, amelyet a szűkösség kényszerít ránk. A szűkösség mindenkiben, akinek a szükségesnél kevesebből kell gazdálkodnia, hasonló mentális állapotot idéz elő. A viselkedéstudomány és a közgazdaságtan legújabb kutatási eredményeit felhasználva a kötet szerzői feltárják, miképpen szűkítheti be látókörünket és torzíthatja döntéseinket az az állapot, amikor a kelleténél kevesebbel rendelkezünk pénzből, élelmiszerből vagy időből. Ha rászánjuk magunkat, és a szűkösség által meghatározott stratégiák jegyében kezdünk gondolkodni, elégedettebben és sikeresebben szállhatunk szembe a modern élet kihívásaival.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szűkösség pszichológiája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szűkösség pszichológiája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789633044230
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2700290 / 8130174
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A szűkösség pszichológiája ebook, könyvet A szűkösség pszichológiája FB2, Download A szűkösség pszichológiája PDF , Download A szűkösség pszichológiája MOBI, Online A szűkösség pszichológiája könyvet, ingyenes letöltések A szűkösség pszichológiája IPhone, Online könyvet A szűkösség pszichológiája PDF, ingyenes A szűkösség pszichológiája DJVU, ingyenes letöltések A szűkösség pszichológiája TXT, letöltések A szűkösség pszichológiája RTF, Online A szűkösség pszichológiája FB2 , e-könyvet A szűkösség pszichológiája letöltések TXT, ingyenes A szűkösség pszichológiája letöltések könyvet, e-könyvet A szűkösség pszichológiája download MOBI, letöltések A szűkösség pszichológiája IPad, olvas A szűkösség pszichológiája MOBI, olvas A szűkösség pszichológiája DOC, ingyenes A szűkösség pszichológiája AWZ, Download e-könyvet A szűkösség pszichológiája iPad , ingyenes A szűkösség pszichológiája DJVU, Download A szűkösség pszichológiája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szűkösség pszichológiája DVD, olvas A szűkösség pszichológiája TXT, Book A szűkösség pszichológiája letöltések DJVU, A szűkösség pszichológiája letöltések könyvet ingyenes, A szűkösség pszichológiája letöltések könyvet pdf ingyenes, A szűkösség pszichológiája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szűkösség pszichológiája pdf ingyenes, A szűkösség pszichológiája letöltések könyvet epub ingyenes, A szűkösség pszichológiája ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply