A szultán lánya letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Isztambulban könyörtelen vetélkedés folyik a világ leggyönyörűbb asszonyai között. Szulejmán már öreg. Minden nagyhatalmú úrnő azt akarja, hogy az ő fia legyen az új szultán. Hürrem fiai közül mostanra már csak Szelim herceg maradt meg.
A nagyra törő Szafije vakmerő cselszövésbe kezd, melynek következményeit az egész birodalomban, sőt a határokon túl is meg lehet érezni. Ebben nagy segítségére lehet a Héttorony börtönéből kimentett, titokzatos magyar rab.
Eszmehan szultána Szelim leánya. A sors úgy akarta, hogy első hadimja a szerencsétlen Abdullah legyen, aki nem tudott ellenállni a gyönyörű Szafije varázserejének. Eszmehan szolgálatában már csak egyetlen célja maradt: azt akarja, hogy boldogan éljen az úrnője.
A hercegnőre szörnyű csapások sora hárul. Hiába esik többször is teherbe, gyermekei sorra meghalnak. Attól tart, hogy a férje elfordul tőle, és ezért magányos, rabsággal felérő élet vár majd rá. Abdullah rájön, hogy Szafije cselszövései veszélyeztetik Eszmehan életét. A szerelmes hadim azonban semmitől sem riad vissza, hogy megmentse jóságos úrnőjét.
A sors könyörtelen próbára teszi. Titkos üzenetek érkeznek a hárem zárt világába. A virágok nyelvén írták őket és arról szólnak, hogy valaki szerelmes a hercegnőbe. A magányos asszonyt megérinti a tiltott vágyakozás. Abdullah kezében tartja Eszmehan boldogságának kulcsát.
Lélegzetelállítóan izgalmas kalandok után el kell döntenie, hogy mi fontosabb számára: Eszmehan szultána, vagy a saját szabadsága.
Ann Chamberlin napjaink egyik legkiválóbb írója. Új regénye is lenyűgözően szórakoztató és magával ragadó cselszövésekkel teli történelmi olvasmány. A Szulejmán szultán udvarában játszódó izgalmas történet a legtisztább szerelem lenyűgöző krónikája.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szultán lánya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szultán lánya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  339
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  528 gr
  ISBN:
  9786155334740
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2679418 / 1155828
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A szultán lánya ebook, könyvet A szultán lánya FB2, Download A szultán lánya PDF , Download A szultán lánya MOBI, Online A szultán lánya könyvet, ingyenes letöltések A szultán lánya IPhone, Online könyvet A szultán lánya PDF, ingyenes A szultán lánya DJVU, ingyenes letöltések A szultán lánya TXT, letöltések A szultán lánya RTF, Online A szultán lánya FB2 , e-könyvet A szultán lánya letöltések TXT, ingyenes A szultán lánya letöltések könyvet, e-könyvet A szultán lánya download MOBI, letöltések A szultán lánya IPad, olvas A szultán lánya MOBI, olvas A szultán lánya DOC, ingyenes A szultán lánya AWZ, Download e-könyvet A szultán lánya iPad , ingyenes A szultán lánya DJVU, Download A szultán lánya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szultán lánya DVD, olvas A szultán lánya TXT, Book A szultán lánya letöltések DJVU, A szultán lánya letöltések könyvet ingyenes, A szultán lánya letöltések könyvet pdf ingyenes, A szultán lánya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szultán lánya pdf ingyenes, A szultán lánya letöltések könyvet epub ingyenes, A szultán lánya ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply