A szürke rinocérosz letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A szürke rinocérosz kifejezéssel az emberiséget érintő, nagy hatású, előre nem látható és többnyire nem is tudatosuló fenyegetésekre utalunk; olyan, mint a porcelánboltba beszabadult elefánt vagy a valószínűtlen eseményeket jelképező fekete hattyú.

A szürke rinocérosz nem meglepetésszerűen támad, érkezését rendszerint figyelmeztetések és egyértelmű előjelek hosszú sora előzi meg. Az ingatlanhitelek piacának 2008-as drámai összeomlása, a Katrina hurrikán és más természeti katasztrófák tragikus következményei, a médiavilágot felbolydító, új digitális technológiák, sőt, már a Szovjetunió bukása is várható volt, jóval az események előtt.

Vajon a társadalom vezetői és döntéshozói miért mulasztják el mégis, hogy foglalkozzanak a közelgő veszélyekkel, mielőtt a nyakukba szakad a végzetes eseménysor?

Michele Wucker A szürke rinocérosz című könyvében a politikai döntéshozás és válságkezelés területén szerzett ismereteire, illetve a világ vezetőivel készített mélyinterjúk során szerzett tapasztalataira támaszkodva bemutatja, hogyan ismerhetjük fel a távolban felsejlő fenyegetéseket és miként szálljunk szembe velük.

Meggyőző történeteivel, valós példáival és gyakorlati tanácsaival A szürke rinocérosz nélkülözhetetlen olvasmány a menedzsereknek, befektetőknek, pénzügyi tervezőknek és politikai döntéshozóknak. De mindenkinek ajánlott, aki szeretné felismerni és megérteni a közelítő tragédiákat, és hasznosítani ezt a tudást.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szürke rinocérosz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szürke rinocérosz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  350
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  460 gr
  ISBN:
  9789632935812
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2688718 / 1159453
  Fordító:


  TAGS:
  Online A szürke rinocérosz ebook, könyvet A szürke rinocérosz FB2, Download A szürke rinocérosz PDF , Download A szürke rinocérosz MOBI, Online A szürke rinocérosz könyvet, ingyenes letöltések A szürke rinocérosz IPhone, Online könyvet A szürke rinocérosz PDF, ingyenes A szürke rinocérosz DJVU, ingyenes letöltések A szürke rinocérosz TXT, letöltések A szürke rinocérosz RTF, Online A szürke rinocérosz FB2 , e-könyvet A szürke rinocérosz letöltések TXT, ingyenes A szürke rinocérosz letöltések könyvet, e-könyvet A szürke rinocérosz download MOBI, letöltések A szürke rinocérosz IPad, olvas A szürke rinocérosz MOBI, olvas A szürke rinocérosz DOC, ingyenes A szürke rinocérosz AWZ, Download e-könyvet A szürke rinocérosz iPad , ingyenes A szürke rinocérosz DJVU, Download A szürke rinocérosz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szürke rinocérosz DVD, olvas A szürke rinocérosz TXT, Book A szürke rinocérosz letöltések DJVU, A szürke rinocérosz letöltések könyvet ingyenes, A szürke rinocérosz letöltések könyvet pdf ingyenes, A szürke rinocérosz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szürke rinocérosz pdf ingyenes, A szürke rinocérosz letöltések könyvet epub ingyenes, A szürke rinocérosz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply