A találkozás útja letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Camino-sorozatának második kötetében Bucay társas kapcsolatokról, vonzódásokról, nemiségről, házasságról és bizalomról fejti ki gondolatait a tőle megszokott olvasmányos, anekdotisztikus stílusban. Bámulatos keresetlenséggel, őszintén, lényegre törőn fogalmazza meg véleményét alapvető emberi kérdésekről. Nem a kifinomult ízlésűeknek fenntartott élvezetekről beszélek – írja. Nem nagy dolgokról beszélek. Bárki által átélhető érzésről beszélek. Egyszerű és igaz érzelmekről beszélek. Nagy horderejű, de nem emberfölötti tapasztalatokról beszélek.

Sallangmentes és optimista, nem téveszti szem elől, hogy mély érzelmi töltettel bíró rezdüléseink éppen hétköznapi életünkben gyökereznek, és segít új nézőpontot találni megoldatlan ügyeinkhez. Helyükre kell tenni a dolgokat, és meg kell érteni, mi a fontosabb – tanácsolja. Nem érzéketlenség, ha a kevéske időmet elsősorban azoknak a kötelékeknek a szolgálatába állítom, amelyeket a hozzám legközelebb álló emberekkel építettem ki. Rá kell végre ébrednem, hogy milyen torzan látom a dolgokat, ha több időt szánok azokra, akikkel nem különösebben akarok együtt lenni, mint azokra, akiket valóban szeretek. Bucay történetei erőt adnak, hogy ne bonyolítsuk túl dolgainkat, teljes figyelmet szenteljünk annak, ami lényeges számunkra, és mindeközben harmóniában maradjunk önmagunkkal és környezetünkkel.

Jorge Bucay argentin pszichológus könyveiből emberek százezrei merítenek erőt és bölcsességet életproblémáik megoldásához. Az ötrészes Camino-sorozat, amelynek első kötete, Az autodependencia útja már megjelent magyarul, az önismeret útján kíséri végig az olvasót.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A találkozás útja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A találkozás útja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  276
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  330 gr
  ISBN:
  9789630795951
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2238223 / 1092690
  Fordító:


  TAGS:
  Online A találkozás útja ebook, könyvet A találkozás útja FB2, Download A találkozás útja PDF , Download A találkozás útja MOBI, Online A találkozás útja könyvet, ingyenes letöltések A találkozás útja IPhone, Online könyvet A találkozás útja PDF, ingyenes A találkozás útja DJVU, ingyenes letöltések A találkozás útja TXT, letöltések A találkozás útja RTF, Online A találkozás útja FB2 , e-könyvet A találkozás útja letöltések TXT, ingyenes A találkozás útja letöltések könyvet, e-könyvet A találkozás útja download MOBI, letöltések A találkozás útja IPad, olvas A találkozás útja MOBI, olvas A találkozás útja DOC, ingyenes A találkozás útja AWZ, Download e-könyvet A találkozás útja iPad , ingyenes A találkozás útja DJVU, Download A találkozás útja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A találkozás útja DVD, olvas A találkozás útja TXT, Book A találkozás útja letöltések DJVU, A találkozás útja letöltések könyvet ingyenes, A találkozás útja letöltések könyvet pdf ingyenes, A találkozás útja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A találkozás útja pdf ingyenes, A találkozás útja letöltések könyvet epub ingyenes, A találkozás útja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply