A társas lény letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Nem fogunk társadalmi problémákat azzal megoldani, ha a szívünkre hallgatunk és a megérzéseink után megyünk. Okosnak kell lennünk. És szerencsére azok lehetünk." – (The Washington Post)

"Ez a könyv két emberről szól, akik csodálatosan teljes életet éltek. És ami az egészben a legfurcsább, hogy nem születtek lángelmének. Jól néztek ki, de nem voltak szépek. Senki sem figyelt volna föl rájuk, vagy mondja meg fiatalon róluk, hogy egyszer még sokra viszik.
Vajon mi lehetett a titkuk? Energikusak voltak, őszinték és megbízhatóak. Állhatatosak maradtak a buktatók ellenére. Eléggé magabiztosak voltak ahhoz, hogy kockázatot vállaljanak, és elég becsületesek ahhoz, hogy eleget tegyenek a kötelezettségeiknek. És ami ugyanilyen fontos, talpraesettek voltak.
Az évszázadok során temérdek könyvet írtak arról, hogyan érhetünk el sikereket az életben. Ezek a könyvek gyakran a siker külső definíciójára összpontosítanak, az IQ-ra, a vagyonra, a presztízsre. A mi történetünk azonban egy szinttel lejjebb játszódik – az érzelmek, az intuíciók, az előítéletek, a vágyak, a genetikai hajlamok, a jellemvonások és a társadalmi normák tudattalan birodalmában. Ahol a jellem kovácsolódik, s ahol kialakulnak azok a tulajdonságok, amelyektől valaki életrevaló lesz."

Korunk egyik legfontosabb és egyben leglebilincselőbb írása alapjaiban változtatja meg társas életünket, és a magunkról, illetve a világról alkotott felfogásunkat. Rávilágít, hogy a tudatalattink egy kreatív és elvarázsolt hely. Az érzelmek, az intuíciók, a vágyak és a társas normák birodalma, ahol kialakul személyiségünk és ahol életünk legfontosabb döntései születnek. A tudatalatti A társas lény természetes lakóhelye.
David Brooks könyve egy amerikai álompár életén keresztül mutatja be azt, ahogyan élünk. Temérdek hasznos információ és élénken megrajzolt figura segítségével ábrázolja az emberi természet újonnan felfedezett dimenzióinak legrejtettebb zugait. A két főszereplő életét csecsemőkorától kísérhetjük végig a kötődés, a szerelem és az elköteleződés útján, míg végül sikeres vezetők válnak belőlük. A szerző lerombolja a siker konvencionális definícióit miközben egy egészen új, a bizalomra és az alázatosságra épülő kultúra vízióját tárja elénk.

 

"Az emberi viselkedéssel foglalkozó tudományok számos, mindenkit érdeklő, és a mindennapi életben hasznosítható eredménnyel rendelkeznek, de ezek nagyon lassan jutnak el a közvéleményhez. David Brooks könyve népszerű ablakot nyit ezekre a kutatásokra, mellőzve minden szakmai szómágiát." – (Csányi Vilmos)
A Könyv Magyarul!


Letöltések A társas lény ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A társas lény ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  534
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  550 gr
  ISBN:
  9789633101407
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2235234 / 1089920
  Fordító:


  TAGS:
  Online A társas lény ebook, könyvet A társas lény FB2, Download A társas lény PDF , Download A társas lény MOBI, Online A társas lény könyvet, ingyenes letöltések A társas lény IPhone, Online könyvet A társas lény PDF, ingyenes A társas lény DJVU, ingyenes letöltések A társas lény TXT, letöltések A társas lény RTF, Online A társas lény FB2 , e-könyvet A társas lény letöltések TXT, ingyenes A társas lény letöltések könyvet, e-könyvet A társas lény download MOBI, letöltések A társas lény IPad, olvas A társas lény MOBI, olvas A társas lény DOC, ingyenes A társas lény AWZ, Download e-könyvet A társas lény iPad , ingyenes A társas lény DJVU, Download A társas lény e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A társas lény DVD, olvas A társas lény TXT, Book A társas lény letöltések DJVU, A társas lény letöltések könyvet ingyenes, A társas lény letöltések könyvet pdf ingyenes, A társas lény pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A társas lény pdf ingyenes, A társas lény letöltések könyvet epub ingyenes, A társas lény ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply