A technikai elemzés ABC-je I. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv középpontjában a grafikonok állnak. Grafikonok százai igazolják a könyv alaptételét, hogy a technikai elemzés alkalmazhatósága univerzális. A könyvben az ötperces bontású charttól a havi bontású chartig, a Budapesti Értéktőzsdén kereskedett részvényektől a magyar és a nemzetközi részvényindexeken keresztül a deviza keresztárfolyamokig (FOREX) talál példákat az olvasó. Az alapoktól indul: a teljesen kezdő befektetők is bevezetést kapnak a technikai elemzés világába, de a tőkepiacokkal sok éve foglalkozó profik (alapkezelők, befektetési tanácsadók, spekulánsok) is bőven találnak benne érdekességet, újdonságot, hasznosíthatót. Ez a könyv NEM valamely megkérdőjelezhető színvonalú, angol nyelvű kiadvány fordításán alapul. A szerzőt nem kell bemutatni azoknak, akik az elmúlt években a magyar tőzsdén értékpapírokkal kereskedtek. Híres-hírhedt elemzései sokszor szembementek a piaci konszenzussal, néha kisebbfajta botrányokat keltve: 20 év kereskedői és 15 év technikai elemzői tapasztalat összefoglalását veheti kézbe az olvasó. Ha kíváncsi arra, hogy az OTP hogyan esett le 1500-ra a válság idején, majd mi alapján lehetett előre jelezni, hogy elindul felfelé, megtalálja a könyvben. Ha a svájci frank emlékezetes 2015. januári brutális erősödésének előrejelezhetőségére kíváncsi, és hasznosítani is akarja a tanulságokat, ebben a könyvben megtalálja. Ha érdekli, hogy mi az a döglött lepényhal, és nem akar a kereskedésében azzá válni, akkor ezt a könyvet feltétlenül meg kell vásárolnia! A sorozat első kötete bevezet a technikai elemzés világába, majd részletesen, kimerítően tárgyalja az alakzatokat, mint a technikai elemzés legfontosabb alapelemeit. Érzékletesen, történelmi példákkal illusztrálva mutatja be az alakzatok kialakulása mögötti piaci-lélektani mozgatórugókat. Minden aktív és még csak tanuló befektető és spekuláns haszonnal forgathatja, de a technikai elemzéshez szkeptikusan viszonyuló fundamentális elemzők és gyakorló kereskedők sem nélkülözhetik: a technikai analízis nem csupán önmagát beteljesítő jóslat.A Könyv Magyarul!


Letöltések A technikai elemzés ABC-je I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A technikai elemzés ABC-je I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  338
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  622 gr
  ISBN:
  9789631271225
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710163 / 1171483
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A technikai elemzés ABC-je I. ebook, könyvet A technikai elemzés ABC-je I. FB2, Download A technikai elemzés ABC-je I. PDF , Download A technikai elemzés ABC-je I. MOBI, Online A technikai elemzés ABC-je I. könyvet, ingyenes letöltések A technikai elemzés ABC-je I. IPhone, Online könyvet A technikai elemzés ABC-je I. PDF, ingyenes A technikai elemzés ABC-je I. DJVU, ingyenes letöltések A technikai elemzés ABC-je I. TXT, letöltések A technikai elemzés ABC-je I. RTF, Online A technikai elemzés ABC-je I. FB2 , e-könyvet A technikai elemzés ABC-je I. letöltések TXT, ingyenes A technikai elemzés ABC-je I. letöltések könyvet, e-könyvet A technikai elemzés ABC-je I. download MOBI, letöltések A technikai elemzés ABC-je I. IPad, olvas A technikai elemzés ABC-je I. MOBI, olvas A technikai elemzés ABC-je I. DOC, ingyenes A technikai elemzés ABC-je I. AWZ, Download e-könyvet A technikai elemzés ABC-je I. iPad , ingyenes A technikai elemzés ABC-je I. DJVU, Download A technikai elemzés ABC-je I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A technikai elemzés ABC-je I. DVD, olvas A technikai elemzés ABC-je I. TXT, Book A technikai elemzés ABC-je I. letöltések DJVU, A technikai elemzés ABC-je I. letöltések könyvet ingyenes, A technikai elemzés ABC-je I. letöltések könyvet pdf ingyenes, A technikai elemzés ABC-je I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A technikai elemzés ABC-je I. pdf ingyenes, A technikai elemzés ABC-je I. letöltések könyvet epub ingyenes, A technikai elemzés ABC-je I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply