A tenger fia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Nemere István Horthy Miklós életét feldolgozó regénytrilógiájának első kötetében születésétől az I. világháború kitöréséig követi nyomon Magyarország későbbi kormányzójának életútját.

A Kenderesen, a XVII. században nemesi címet kapott család birtokán töltött gyermekévek, a családi háttér, a debreceni és soproni tanulmányok a gyermek Horthy jellemfejlődésének meghatározó évei voltak. Az ifjú Miklós tizenhat évesen, szülei akarata ellenére jelentkezett az Osztrák-Magyar Monarchia fiumei haditengerészeti akadémiájára, ahol kiváló sportemberré és fiatal tisztté vált.

Szolgálata során szinte az egész világot bejárta, számos hatás érte. A császári udvar és hadvezetés felfigyelt a tehetségére, szokatlanul gyors karriert futott be. Ferenc József szárnysegédje is volt, és az I. világháború kitörésekor már sorhajókapitányi rangban szolgált.

A szerző Horthy Miklós életpályájának rekonstruálása során különös gondot fordított az 1867-es kiegyezést követően Magyarországon és a monarchiában bekövetkezett társadalmi, politikai és gazdasági folyamatok és változások bemutatására. A kötet lapjain megelevenednek a soknemzetiségű, sok szempontból megosztott, mégis egységes monarchia hétköznapjai, a bécsi udvar konfliktusai és a közép-európai nagyhatalom szerepének megváltozása a világpolitika nagy színpadán.

Nemere István életrajzi regénye kiváló korkép a XIX. század második felének és a XX. század első másfél évtizedének Magyarországáról, Európájáról és világáról.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A tenger fia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tenger fia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  318
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  602 gr
  ISBN:
  9789634264613
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2708754 / 1170527  TAGS:
  Online A tenger fia ebook, könyvet A tenger fia FB2, Download A tenger fia PDF , Download A tenger fia MOBI, Online A tenger fia könyvet, ingyenes letöltések A tenger fia IPhone, Online könyvet A tenger fia PDF, ingyenes A tenger fia DJVU, ingyenes letöltések A tenger fia TXT, letöltések A tenger fia RTF, Online A tenger fia FB2 , e-könyvet A tenger fia letöltések TXT, ingyenes A tenger fia letöltések könyvet, e-könyvet A tenger fia download MOBI, letöltések A tenger fia IPad, olvas A tenger fia MOBI, olvas A tenger fia DOC, ingyenes A tenger fia AWZ, Download e-könyvet A tenger fia iPad , ingyenes A tenger fia DJVU, Download A tenger fia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tenger fia DVD, olvas A tenger fia TXT, Book A tenger fia letöltések DJVU, A tenger fia letöltések könyvet ingyenes, A tenger fia letöltések könyvet pdf ingyenes, A tenger fia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tenger fia pdf ingyenes, A tenger fia letöltések könyvet epub ingyenes, A tenger fia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply