A teoretika letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mi a valóság? Mi az ember?
Hogyan hat a valóság az emberre? És az ember a valóságra?
Mi az információ? Mi a figyelem? Mi az érzés? Mi a tudat? Mi az értelem?
És hogy lehet mindezt egy mindent magában foglaló rendszerben leírni?

Török-Szabó Balázs második könyve arra tesz kísérletet, hogy válaszokat találjon ezekre a kérdésekre. Olyan kérdésekre, melyek minden ember életében jelen vannak, mindenkit foglalkoztatnak – így a válaszok is mindenkiről és mindenkinek szólnak.

A könyv ismereteket ad az emberről, a valóságról és a kettő közötti kapcsolatról. Tisztán és érthetően, ugyanakkor teljesen egyedi szemszögből vizsgál olyan fogalmakat, mint az érzés, a döntés, a figyelem, az akarat, a fejlődés vagy az alkotás, és mutat be folyamatokat a tudat kialakulásától az értelem működéséig. Egy izgalmas, állandóan változó, folyamatosan mozgó rendszert mutat be részletesen, tudományosan, és ami még fontosabb: összefüggéseiben.

Amellett, hogy ismeretet ad, sokkal többre is lehetőséget teremt. Lehetőséget ad a megértésre: arra, hogy az Olvasó megértse önmaga és a valóság működését. Arra, hogy átültesse a megértett elméletet a gyakorlatba. Arra, hogy megváltoztassa azt a nézőpontot, ahonnan és ahogyan a valóságra és benne önmagára tekint. És arra, hogy tudatosan változtasson – önmagán és a valóságon egyaránt.

A teoretika az egyént vizsgálja, az emberről szól, az embernek szól.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A teoretika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A teoretika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  411
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  502 gr
  ISBN:
  9789634143055
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2701370 / 1167419
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A teoretika ebook, könyvet A teoretika FB2, Download A teoretika PDF , Download A teoretika MOBI, Online A teoretika könyvet, ingyenes letöltések A teoretika IPhone, Online könyvet A teoretika PDF, ingyenes A teoretika DJVU, ingyenes letöltések A teoretika TXT, letöltések A teoretika RTF, Online A teoretika FB2 , e-könyvet A teoretika letöltések TXT, ingyenes A teoretika letöltések könyvet, e-könyvet A teoretika download MOBI, letöltések A teoretika IPad, olvas A teoretika MOBI, olvas A teoretika DOC, ingyenes A teoretika AWZ, Download e-könyvet A teoretika iPad , ingyenes A teoretika DJVU, Download A teoretika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A teoretika DVD, olvas A teoretika TXT, Book A teoretika letöltések DJVU, A teoretika letöltések könyvet ingyenes, A teoretika letöltések könyvet pdf ingyenes, A teoretika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A teoretika pdf ingyenes, A teoretika letöltések könyvet epub ingyenes, A teoretika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply