A test… ahogy még sosem láttad letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kísérlet – Számold meg a szívverésedet! Nincs szükség jól felszerelt kórházra ahhoz, hogy megfigyelhesd a szívverésedet. Próbáld ki ezt: 1. Végy egy apró, borsószemnyi gyurmadarabot, egy stopperórát és egy gyufát. Szúrd bele a gyufát a gyurmába. 2. Lazítsd el a karodat, a kezedet pedig fektesd az előtted lévő asztal lapjára, tenyérrel felfelé. A gyurmadarabot tapaszd a csuklód belsejére, a hüvelykujjad töve alá. 3. Láthatod, ahogy a gyufaszál meg-megrándul az alatta lévő ér lüktetésének ütemére. Ha nem mozog, akkor szedd le a gyurmadarabot, és próbáld kissé jobbra vagy balra csúsztatni. Megvan? Remek. 4. Most fogd a stopperórát és állítsd 1percre, és számold meg, hányszor rándul meg a gyufaszál egy perc alatt. Ha nincsen stopperórád, kérd meg az egyik barátodat, hogy mérje az időt normál órával: te csak a gyufaszál mozgását, azaz a szívverésedet számold, míg a barátod arra ügyeljen, hogy mikor telik le a perc. 5. Hány szívverést számoltál? Egy felnőtt átlagos szívverése percenként 60-80, a gyereké pedig 80-100. 6. Most távolítsd el a gyurmát, és 2 percig végezz intenzív testgyakorlatokat. Csinálhatsz fekvőtámaszokat, felüléseket, ugrálhatsz, futhatsz egy helyben – bármi megteszi. Csak csináld 2 teljes percig. 7. Rakd vissza a gyurmadarabot és a gyufát a kezedre, és számold meg újra, hányszor ver a szíved 1 perc alatt. 8. Mennyivel nőtt meg a pulzusszámod? Hasonlítsd össze a saját eredményedet a barátaidéval, és alakítsatok ki rangsort a testgyakorlatok után kapott eredményeitekkel. A nyertes, azaz a legfittebb az lesz, aki a legalacsonyabb pontszámot érte el!   A könyv vidám, párbeszédes formában, vagány illusztrációk kíséretében ismerteti meg olvasóját az emberi test működésének legalapvetőbb részeivel. Glenn Murphy első, Why is Snot Green? (Miért zöld a takony?) című könyvét a londoni Science Museum munkatársaként írta meg. Azóta körülbelül húsz tudományt népszerűsítő könyvet írt kisgyereknek és kamaszoknak – köztük a How Loud Can You Burp? (Milyen hangosan tudsz böfögni?) és a Space – The Whole Whizz-Bang Story (Az űr – A teljes kozmikus sztori) című bestsellereket.A Könyv Magyarul!


Letöltések A test… ahogy még sosem láttad ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A test… ahogy még sosem láttad ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9786155535420
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2679367 / 8120080
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A test… ahogy még sosem láttad ebook, könyvet A test… ahogy még sosem láttad FB2, Download A test… ahogy még sosem láttad PDF , Download A test… ahogy még sosem láttad MOBI, Online A test… ahogy még sosem láttad könyvet, ingyenes letöltések A test… ahogy még sosem láttad IPhone, Online könyvet A test… ahogy még sosem láttad PDF, ingyenes A test… ahogy még sosem láttad DJVU, ingyenes letöltések A test… ahogy még sosem láttad TXT, letöltések A test… ahogy még sosem láttad RTF, Online A test… ahogy még sosem láttad FB2 , e-könyvet A test… ahogy még sosem láttad letöltések TXT, ingyenes A test… ahogy még sosem láttad letöltések könyvet, e-könyvet A test… ahogy még sosem láttad download MOBI, letöltések A test… ahogy még sosem láttad IPad, olvas A test… ahogy még sosem láttad MOBI, olvas A test… ahogy még sosem láttad DOC, ingyenes A test… ahogy még sosem láttad AWZ, Download e-könyvet A test… ahogy még sosem láttad iPad , ingyenes A test… ahogy még sosem láttad DJVU, Download A test… ahogy még sosem láttad e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A test… ahogy még sosem láttad DVD, olvas A test… ahogy még sosem láttad TXT, Book A test… ahogy még sosem láttad letöltések DJVU, A test… ahogy még sosem láttad letöltések könyvet ingyenes, A test… ahogy még sosem láttad letöltések könyvet pdf ingyenes, A test… ahogy még sosem láttad pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A test… ahogy még sosem láttad pdf ingyenes, A test… ahogy még sosem láttad letöltések könyvet epub ingyenes, A test… ahogy még sosem láttad ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply