A test lázadása letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A rák, a szenvedélybetegségek, sőt majdnem minden krónikus betegség visszavezethető a gyermekkori negatív élményekre és azok életünkre, viselkedésünkre és egészségünkre gyakorolt hatására vallja a magyar származású, világhírű tudós, Dr. Máté Gábor. Tudományos kutatások eredményeit, páciensei példáit és saját tapasztalatait egyaránt felhasználva világítja meg, hogyan befolyásolják a korai élmények a stresszre adott reakcióinkat, s hogy miként hat a világról és más emberekről alkotott képünk az egészségünkre. Feltárja az egyre gyakoribb megbetegedések mögött álló társadalmi okokat, és ráébreszt arra, hogy csak akkor szállhatunk szembe hatékonyan a stresszbetegségekkel, ha felfedezzük gyermekkorunk mélyre temetett emlékeit, valamint ezek felnőttkori következményeit.

Dr. Máté Gábor 1944-ben született Budapesten. Családjával 1957-ben vándorolt ki Kanadába. Több mint húsz évig családorvosként dolgozott, és hét évig volt a Vancouveri Kórház orvosi koordinátora. Jelenleg drogklinikákon és egészségügyi központokban dolgozik. Célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a betegségek tágabb összefüggéseire.




A Könyv Magyarul!


Letöltések A test lázadása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések A test lázadása ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  419
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  496 gr
  ISBN:
  9789633100646
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2221911 / 1077805
  Fordító:


  TAGS:
  Online A test lázadása ebook, könyvet A test lázadása FB2, Download A test lázadása PDF , Download A test lázadása MOBI, Online A test lázadása könyvet, ingyenes letöltések A test lázadása IPhone, Online könyvet A test lázadása PDF, ingyenes A test lázadása DJVU, ingyenes letöltések A test lázadása TXT, letöltések A test lázadása RTF, Online A test lázadása FB2 , e-könyvet A test lázadása letöltések TXT, ingyenes A test lázadása letöltések könyvet, e-könyvet A test lázadása download MOBI, letöltések A test lázadása IPad, olvas A test lázadása MOBI, olvas A test lázadása DOC, ingyenes A test lázadása AWZ, Download e-könyvet A test lázadása iPad , ingyenes A test lázadása DJVU, Download A test lázadása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A test lázadása DVD, olvas A test lázadása TXT, Book A test lázadása letöltések DJVU, A test lázadása letöltések könyvet ingyenes, A test lázadása letöltések könyvet pdf ingyenes, A test lázadása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A test lázadása pdf ingyenes, A test lázadása letöltések könyvet epub ingyenes, A test lázadása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply