A titkos iskola letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


…Az út véget ér

A békés harcos sorozat befejező kötetét tartja kezében az olvasó. A történet, ami az elmúlt közel negyven évben emberek millióit indította el a spirituális keresés útján, most lezárul, a tanítás kiteljesedik.

Szókratész ismét lehetetlennek tűnő küldetéssel bízza meg tanítványát, mi pedig elkísérhetjük Dan Millmant eposzi méretű, kontinenseken átívelő, izgalmas útjára, és nyomon követhetjük belső átalakulását.

Véletlennek tűnő események, hétköznapi embereknek látszó spirituális segítők, megérzések, látomások és inspirált gondolatok egyre tisztábban felismert összhangja vezeti Dant Hawaiiból a Mojave sivatagba, majd a Távol-Keletre, hogy megtalálja a titkos iskolát, aminek felkutatásával Szókratész megbízta, és megfejtse a tanításokat, amelyeket mestere egy naplóban hagyott rá. És ahol a fizikai és a szellemi világ ösvényei egybefonódnak, ott feloldódnak a legvégsőbb ellentétek és feltárulnak az emberi élet misztériumai.

Az emlékezetes szereplőkkel és életveszélyes kalandokkal teli út a valóság, az én, és a halál természetét feszegeti, és felfedi a titkot, amely olyan ősi, mint e világ gyökerei. Ébredj rá te is a paradoxon, a humor és a változás titkos hatalmára! Légy részese a látomásnak, amely örökre megváltoztathatja azt, ahogy az életben rejlő lehetőségekre tekintesz!
"Élj úgy, mintha a döntéseid tudatosak lennének, hogy felelősséget vállalhass értük!
Élj úgy, mintha léteznének véletlenek, hogy éber maradhass!
Élj úgy, mintha független, önálló személyiség lennél, hogy teljes mélységében értékelhesd veleszületett értékességedet és egyedi sorsodat!
És élj úgy, mintha a halál valóságos lenne, hogy kiélvezhesd a páratlan lehetőséget, amelyet életnek hívunk itt, a Föld nevű bolygón."

"Még egy közönséges nap is hozhat olyan finom változást a tudatosságunkban, amely hidat ver a földi lét és a transzcendens közé, átmenetileg megszabadít minket a halálfélelemtől, és felfedi az örök élethez vezető átjárót."

"Egy csónakban ülsz, amely lefelé úszik az idő folyóján. Aki a parton áll, a hagyományos szemszögből látja a csónakot, a múlt felől a jelen, majd a jövő felé haladni – még akkor is, ha te teljesen mozdulatlanul ülsz, az örökkévaló jelenben."

"Ha két ember kinéz egy cella ablakán, az egyik sarat lát, a másik a csillagokat."
A Könyv Magyarul!


Letöltések A titkos iskola ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A titkos iskola ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  304
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  258 gr
  ISBN:
  9786158043489
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2700993 / 1167169
  Fordító:


  TAGS:
  Online A titkos iskola ebook, könyvet A titkos iskola FB2, Download A titkos iskola PDF , Download A titkos iskola MOBI, Online A titkos iskola könyvet, ingyenes letöltések A titkos iskola IPhone, Online könyvet A titkos iskola PDF, ingyenes A titkos iskola DJVU, ingyenes letöltések A titkos iskola TXT, letöltések A titkos iskola RTF, Online A titkos iskola FB2 , e-könyvet A titkos iskola letöltések TXT, ingyenes A titkos iskola letöltések könyvet, e-könyvet A titkos iskola download MOBI, letöltések A titkos iskola IPad, olvas A titkos iskola MOBI, olvas A titkos iskola DOC, ingyenes A titkos iskola AWZ, Download e-könyvet A titkos iskola iPad , ingyenes A titkos iskola DJVU, Download A titkos iskola e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A titkos iskola DVD, olvas A titkos iskola TXT, Book A titkos iskola letöltések DJVU, A titkos iskola letöltések könyvet ingyenes, A titkos iskola letöltések könyvet pdf ingyenes, A titkos iskola pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A titkos iskola pdf ingyenes, A titkos iskola letöltések könyvet epub ingyenes, A titkos iskola ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply