A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A keménytábla-borítós kiadvány a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2008-ban kiadott, közel 7 órás, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása. (A borítón belül a hangoskönyvet tartalmazó cédé átlátszó tálcán helyezkedik el.)
A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatban közreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét.
Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be A tizennégy karátos autó főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható.

A tizennégy karátos autó
Egy misztikusan el- és feltünedező Alfa-Romeó sportkocsi forgószélként ragadja magával Gorcsev Ivánt, a "Nobel-díjas" ifjú matrózt, szerelmét, Anette-et, Vanek urat, a megrögzött civilt, továbbá Vendriner urat, a kiöregedett cirkuszi oroszlánt, és a marseille-i kikötő megannyi lenyűgözően mulatságos alakját egy, a kikötővárostól a Szaharáig tartó fergeteges kalandra.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  24
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  180 gr
  ISBN:
  9789630991445
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712817 / 1173239
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 ebook, könyvet A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 FB2, Download A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 PDF , Download A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 MOBI, Online A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 könyvet, ingyenes letöltések A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 IPhone, Online könyvet A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 PDF, ingyenes A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 DJVU, ingyenes letöltések A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 TXT, letöltések A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 RTF, Online A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 FB2 , e-könyvet A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 letöltések TXT, ingyenes A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 letöltések könyvet, e-könyvet A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 download MOBI, letöltések A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 IPad, olvas A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 MOBI, olvas A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 DOC, ingyenes A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 AWZ, Download e-könyvet A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 iPad , ingyenes A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 DJVU, Download A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 DVD, olvas A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 TXT, Book A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 letöltések DJVU, A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 letöltések könyvet ingyenes, A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 letöltések könyvet pdf ingyenes, A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 pdf ingyenes, A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 letöltések könyvet epub ingyenes, A tizennégy karátos autó – Hangoskönyv MP3 ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply