A tudatos szülő letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A dr. Shefali Tsabary által vázolt újszerű nevelési stílus azon felismerésre épül, hogy a gyermek alapos önvizsgálatra és átalakulásra késztetheti szüleit. Az általa bemutatott szülőgyermek kapcsolatban a gyermek nem a szülő érzelmi és spirituális örökségének az átvevője, hanem a szülő fejlődésének előmozdítója.
Szülők és gyermekek közös tanulási folyamatában a hatalom, az irányítás és a dominancia lényegtelen fogalmakká degradálódnak, közös útjukat a kölcsönösségen alapuló kapcsolat és a spirituális partnerség élménye határozza meg.
Sok szülő sajnálatos módon – bár akaratán kívül – lelki defektusokat és/vagy érzelmi sekélyességet hagyományoz gyermekeire. Az ebben gyökerező viselkedési zavarok kezelésére a hagyományos gyereknevelési útmutatók az irányítás kifinomult technikáit és gyors megoldási módszereket ajánlanak.
Ezzel ellentétben a dr. Tsabary javasolta tudatos megközelítésben a gyerekek tükröt tartanak szüleik elfeledett énje elé. A szülőnek, aki hajlandó belenézni e tükörbe, lehetősége adódik kapcsolatba lépni önnön teljességével.
Ha a szülő megtalálta a visszautat saját valódi lényéhez, lelki kapcsolatba kerül gyermekével. Mihelyt ráébred, hogy gyermeke képes átvezetni őt a tudatos jelenlét állapotába, a szülői egó tartópillérei leomlanak.A Könyv Magyarul!


Letöltések A tudatos szülő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tudatos szülő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  266
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  406 gr
  ISBN:
  9789637054747
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2239144 / 1093659
  Fordító:


  TAGS:
  Online A tudatos szülő ebook, könyvet A tudatos szülő FB2, Download A tudatos szülő PDF , Download A tudatos szülő MOBI, Online A tudatos szülő könyvet, ingyenes letöltések A tudatos szülő IPhone, Online könyvet A tudatos szülő PDF, ingyenes A tudatos szülő DJVU, ingyenes letöltések A tudatos szülő TXT, letöltések A tudatos szülő RTF, Online A tudatos szülő FB2 , e-könyvet A tudatos szülő letöltések TXT, ingyenes A tudatos szülő letöltések könyvet, e-könyvet A tudatos szülő download MOBI, letöltések A tudatos szülő IPad, olvas A tudatos szülő MOBI, olvas A tudatos szülő DOC, ingyenes A tudatos szülő AWZ, Download e-könyvet A tudatos szülő iPad , ingyenes A tudatos szülő DJVU, Download A tudatos szülő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tudatos szülő DVD, olvas A tudatos szülő TXT, Book A tudatos szülő letöltések DJVU, A tudatos szülő letöltések könyvet ingyenes, A tudatos szülő letöltések könyvet pdf ingyenes, A tudatos szülő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tudatos szülő pdf ingyenes, A tudatos szülő letöltések könyvet epub ingyenes, A tudatos szülő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply