A túlsó parton letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


John Galsworthy (1867-1933) angol író és drámaíró, a PEN Club egyik alapítója és haláláig elnöke 1932-ben kapta meg a Nobel-díjat. Az indoklás szerint az ábrázolás nemes előkelőségéért, amely a Forsyte Sagában éri el csúcspontját. Az előkelő családból származó író Harrowban és Oxfordban tanult, rövid ideig ügyvédként dolgozott, azután vagyonából az irodalomnak élt.
A Forsyte Saga az európai családregény divatja idején íródott, Thomas Mann és Martin Du Gard hasonló vállalkozásaival tart rokonságot. Öt évtizedet és négy generációt fog át időben, az 1880-as évektől a múlt század első harmadáig. A nagy sorozat első három regénye még az első világháború előtt jelent meg, azonnal irodalmi feltűnést keltett és szerzőjét a kortársak első sorába emelte. A szerző ekkor még nem gondolt arra, hogy a témával tovább foglalkozzék, s csak tizennégy év múltán tért vissza hozzá. Közben jött és elmúlt egy világháború, a megrögzött szokások között élő angol nagypolgárság kénytelen volt tudomásul venni, hogy nem csak a világ változik, de változnak ők maguk is.
A húszas évektől újabb Forsyte-kötetek jelentek meg, köztük az egyik utolsó, A túlsó parton, 1933-ban. E kötet már az angol burzsoázia hanyatlását, a viktorianizmus eltűnését és a nyugtalan, gazdasági válsággal is sújtott modern kor, egy másik Anglia beköszöntét ábrázolja két érzelmes szerelmi történet szálaira felfűzve.A Könyv Magyarul!


Letöltések A túlsó parton ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A túlsó parton ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  364
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  480 gr
  ISBN:
  9789632741611
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2692486 / 1162348
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A túlsó parton ebook, könyvet A túlsó parton FB2, Download A túlsó parton PDF , Download A túlsó parton MOBI, Online A túlsó parton könyvet, ingyenes letöltések A túlsó parton IPhone, Online könyvet A túlsó parton PDF, ingyenes A túlsó parton DJVU, ingyenes letöltések A túlsó parton TXT, letöltések A túlsó parton RTF, Online A túlsó parton FB2 , e-könyvet A túlsó parton letöltések TXT, ingyenes A túlsó parton letöltések könyvet, e-könyvet A túlsó parton download MOBI, letöltések A túlsó parton IPad, olvas A túlsó parton MOBI, olvas A túlsó parton DOC, ingyenes A túlsó parton AWZ, Download e-könyvet A túlsó parton iPad , ingyenes A túlsó parton DJVU, Download A túlsó parton e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A túlsó parton DVD, olvas A túlsó parton TXT, Book A túlsó parton letöltések DJVU, A túlsó parton letöltések könyvet ingyenes, A túlsó parton letöltések könyvet pdf ingyenes, A túlsó parton pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A túlsó parton pdf ingyenes, A túlsó parton letöltések könyvet epub ingyenes, A túlsó parton ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply