A Tutanhamon-ügy letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egy tizenkét éves angol fiút, amint éppen festeget a norfolki nyárvégében, megszólít egy ismeretlen úr: volna-e kedve vele menni Londonba, egyenesen a British Muzeumba, ahol szépen lemásolná, újrarajzolná neki az egyiptomi hieroglifákat.

A fiú kötélnek áll, s ezzel a döntésével megpecsételi sorsát, évtizedekre beleszeret az ősi, a fáraók uralta egyiptomi civilizációba. Kutató lesz, a rögeszmések makacsságával képezi magát, s rabjává válik egy "jelentéktelen" fáraó, Tutanhamon titkának, "aki majdnem tíz esztendeig uralkodott, és mégsem tudnak róla semmit".

Howard Carter arra tette fel az életét, hogy "e kis fáraó" sírját megtalálja, s Lord Carnarvon, e nagystílű angol főnemes, kalandor segítségével, "aki lelkesedését eleganciája mögé rejtette", harcának meg is lett az eredménye: nemcsak a sírt találta meg, de az érintetlenül maradt kamrák kincsei között magának Tutanhamonnak a múmiáját is, amikor "1925. október 10-én, reggel hat óra harminckor" kinyitotta az aranykoporsót.

Carter, akit életében többnyire csak gáncs ért, akit korrupt hivatalnokok, féltékeny tudósok, rablóbandák akadályoztak egyre-másra, a modern régészet páratlan alakja, aki több volt mint nagyravágyó archeológus. Fantaszta volt, magányos hős, akinek természetesen ugyanaz lett a sorsa, ami az ilyen különcöknek lenni szokott. "Egyedül, elfeledetten halt meg" hatvanhat éves korában, 1939. március 2-án.

A kitűnő egyiptológus és sikeres író, a világhírű Ramszesz-sorozat szerzője ezúttal is lebilincselő és tanulságos kalandregénnyel ajándékozza meg olvasóit.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Tutanhamon-ügy ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Tutanhamon-ügy ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  480
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  700 gr
  ISBN:
  9789630792752
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2221632 / 1077592
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A Tutanhamon-ügy ebook, könyvet A Tutanhamon-ügy FB2, Download A Tutanhamon-ügy PDF , Download A Tutanhamon-ügy MOBI, Online A Tutanhamon-ügy könyvet, ingyenes letöltések A Tutanhamon-ügy IPhone, Online könyvet A Tutanhamon-ügy PDF, ingyenes A Tutanhamon-ügy DJVU, ingyenes letöltések A Tutanhamon-ügy TXT, letöltések A Tutanhamon-ügy RTF, Online A Tutanhamon-ügy FB2 , e-könyvet A Tutanhamon-ügy letöltések TXT, ingyenes A Tutanhamon-ügy letöltések könyvet, e-könyvet A Tutanhamon-ügy download MOBI, letöltések A Tutanhamon-ügy IPad, olvas A Tutanhamon-ügy MOBI, olvas A Tutanhamon-ügy DOC, ingyenes A Tutanhamon-ügy AWZ, Download e-könyvet A Tutanhamon-ügy iPad , ingyenes A Tutanhamon-ügy DJVU, Download A Tutanhamon-ügy e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Tutanhamon-ügy DVD, olvas A Tutanhamon-ügy TXT, Book A Tutanhamon-ügy letöltések DJVU, A Tutanhamon-ügy letöltések könyvet ingyenes, A Tutanhamon-ügy letöltések könyvet pdf ingyenes, A Tutanhamon-ügy pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Tutanhamon-ügy pdf ingyenes, A Tutanhamon-ügy letöltések könyvet epub ingyenes, A Tutanhamon-ügy ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply