A tűzoszlop letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


1558. Anglia.
Stuart Mária és Tudor Erzsébet vetélkedik a trónért. Az angol katolikus arisztokrácia Mária oldalán áll, Erzsébetet, aki sokkal türelmesebb vallási kérdésekben, az anglikán egyházhoz csatlakozó protestánsok és puritánok támogatják. Erzsébet ellen uralkodása alatt számtalan merényletet kíséreltek meg – gyakran Stuart Mária támogatásával – a katolikusok, akik mellett jelentős külföldi erők is álltak.
Erzsébet okos és tehetséges kémfőnöke a kingsbridge-i kereskedőcsaládból származó Ned Willard, aki a 16. század egyik legnagyobb besúgóhálózatát építi ki, és sikeresen hiúsítja meg az Erzsébet királynő ellen tervezett merényleteket.
Ned Willard életének nagy szerelme a katolikus Margery Fitzgerald, akivel együtt nőtt fel Kingsbridge-ben. A lány testvére, a ravasz, okos és elszánt Rollo Fitzgerald több évtizeden keresztül sikeresen csempészi be Jean Langlais álnéven Franciaországból a képzett merénylőket. Ned Willard csak több évtized után, egy véletlen folytán jön rá, hogy tulajdonképpen sógora irányította az összes merényletet.
A 16. századi Európában dúl a vallási küzdelem, Spanyolországban és a Németalföldön az inkvizició tűzzel, vassal írtja a Svájcból terjedő protestáns hitet, Párizsban a Guise hercegek a Szent Bertalan-éjen számolnak le a kálvinistákkal. Az egykor pompázatos kingsbridge-i katedrálisban viszont fehérre meszelték a falakat, és fehér galléros sötét szürke ruhában tartják istentiszteleteiket a szintén vakbuzgó puritánok.
A trilógia előző részeihez hasonlóan az izgalmas, pergő cselekményen keresztül megelevenedik a 16. századi Anglia élete, de Ken Follett kitágítja a színteret: izgalmas történetek játszódnak Spanyolországban, Franciaországban és a Németalföldön is.A Könyv Magyarul!


Letöltések A tűzoszlop ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tűzoszlop ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  924
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  992 gr
  ISBN:
  9789634065067
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2703522 / 1168246
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A tűzoszlop ebook, könyvet A tűzoszlop FB2, Download A tűzoszlop PDF , Download A tűzoszlop MOBI, Online A tűzoszlop könyvet, ingyenes letöltések A tűzoszlop IPhone, Online könyvet A tűzoszlop PDF, ingyenes A tűzoszlop DJVU, ingyenes letöltések A tűzoszlop TXT, letöltések A tűzoszlop RTF, Online A tűzoszlop FB2 , e-könyvet A tűzoszlop letöltések TXT, ingyenes A tűzoszlop letöltések könyvet, e-könyvet A tűzoszlop download MOBI, letöltések A tűzoszlop IPad, olvas A tűzoszlop MOBI, olvas A tűzoszlop DOC, ingyenes A tűzoszlop AWZ, Download e-könyvet A tűzoszlop iPad , ingyenes A tűzoszlop DJVU, Download A tűzoszlop e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tűzoszlop DVD, olvas A tűzoszlop TXT, Book A tűzoszlop letöltések DJVU, A tűzoszlop letöltések könyvet ingyenes, A tűzoszlop letöltések könyvet pdf ingyenes, A tűzoszlop pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tűzoszlop pdf ingyenes, A tűzoszlop letöltések könyvet epub ingyenes, A tűzoszlop ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply