A varázsbolt letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


,,Egy agyműtét bonyolult dolog, de a hátsó koponyaárokban végzett operáció, főleg egy kisgyermek esetében, szinte elképzelhetetlenül nehéz… Eltávolítom a tumor utolsó darabját, amely az agy mélyén az egyik nagyobb ütőérhez csatlakozik… Az asszisztens figyelme egy másodpercre elkalandozik, de ez elég arra, hogy átszakítsa az érfalat. És aztán elszabadul a pokol…
Vakon nyúlok be, de tudom, hogy e mögött az élet mögött a láthatónál sokkal több minden rejtőzik, és mindegyikünk képes csodát tenni, messze túl minden elképzelés határán. Sorsunk a saját kezünkben van, én pedig nem fogom hagyni, hogy ez a négyéves kisfiú most haljon meg, ezen a műtőasztalon."
Egy alkoholista apa és egy depressziós, stroke-ban lebénult anya gyermekeként Jim nagy szegénységben nevelkedett. Élete egy zsákutca felé tartott, amíg 12 évesen egy bűvészkellék után kutatva, össze nem találkozott valakivel, aki csodálatos tudásával megváltoztatta az életét. Nekünk azonban nem kell besétálnunk egy varázsboltba, hogy felfedezhessük, miként viselhetjük el könnyebben a szenvedést, és hogyan válthatjuk valóra leghőbb vágyainkat. Elég, ha egyszerűen saját elménkbe és szívünkbe tekintünk, mert a csoda bennünk van. A varázsbolt szerzője szerint csak rajtunk áll, hogy megtaláljuk saját varázslatunkat, és erre másokat is megtanítsunk.

,,Ez a könyv egy agysebész figyelemre méltó története, aki megpróbálja megfejteni az agy és a szív közötti kapcsolat rejtélyét. Attól fogva, hogy egy gyermekkori találkozás megváltoztatja az életét, addig, amíg felnőttként megalapítja a Könyörület Központot a Stanford Egyetemen, Jim Doty élete megmutatja, hogyan tehetjük a világot egy irgalmasabb hellyé. Biztos vagyok benne, hogy ez a történet sokakat inspirál majd arra, hogy megnyissák a szívüket, és megvizsgálják, mit tehetnek ők másokért."
Őszentsége, a Dalai Láma
A Könyv Magyarul!


Letöltések A varázsbolt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A varázsbolt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  177
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  470 gr
  ISBN:
  9789632912998
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2699303 / 1165971
  Translator:


  TAGS:
  Online A varázsbolt ebook, könyvet A varázsbolt FB2, Download A varázsbolt PDF , Download A varázsbolt MOBI, Online A varázsbolt könyvet, ingyenes letöltések A varázsbolt IPhone, Online könyvet A varázsbolt PDF, ingyenes A varázsbolt DJVU, ingyenes letöltések A varázsbolt TXT, letöltések A varázsbolt RTF, Online A varázsbolt FB2 , e-könyvet A varázsbolt letöltések TXT, ingyenes A varázsbolt letöltések könyvet, e-könyvet A varázsbolt download MOBI, letöltések A varázsbolt IPad, olvas A varázsbolt MOBI, olvas A varázsbolt DOC, ingyenes A varázsbolt AWZ, Download e-könyvet A varázsbolt iPad , ingyenes A varázsbolt DJVU, Download A varázsbolt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A varázsbolt DVD, olvas A varázsbolt TXT, Book A varázsbolt letöltések DJVU, A varázsbolt letöltések könyvet ingyenes, A varázsbolt letöltések könyvet pdf ingyenes, A varázsbolt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A varázsbolt pdf ingyenes, A varázsbolt letöltések könyvet epub ingyenes, A varázsbolt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply