A vaskorona letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kövesi Péter új könyvében A Pilis-összeesküvés szereplőinek legújabb küldetését kísérhetjük figyelemmel. A történet fő szála a világháborús Németországban, a náci uralom éveiben kezdődik. Eisenberg doktor titkos módszer kidolgozásán munkálkodik, amellyel erőszak nélkül változtathatná nemesebbé, magasabb rendűvé akár a legalacsonyabb rendűnek tartott embereket is. Már komoly eredményeket könyvelhet el, amikor is a háború végének közeledtével kénytelen elmenekülni Németországból, kimenekítve a kísérlet dokumentációit, személyes naplóját és a további munkálatokhoz szükséges aranymennyiséget. Buenos Airesben építi fel újra életét és laborját, ahol a legnagyobb titokban tovább dolgozik az emberiség felemelkedésén. Gyanúsan magas életkorban bekövetkező halálakor életművét és életfeladatát is dédunokájára, Vittorióra bízza, aki tovább is viszi az örökséget, ám nem egészen azon az úton, amelyet dédnagyapja elképzelt. Az öntelt aranyifjú saját, önző, világuralmi céljaira akarja fölhasználni mindazt a tudást, amelyhez hozzáfért, miközben nem is sejti, mennyien figyelik ténykedését…

Kövesi Péter 1952-ben született Debrecenben. Eredeti foglalkozása: fotós, alkalmazott grafikus és kiállításrendező, de tanult történelem-népművelés szakon is. Mindezek mellett tinédzser korától foglalkozik ezotériával, spiritualitással, filozófiával és lélektannal. Elsősorban az a keleti tudás érdekli, amely a mai nyugati ember életét teljesebbé és egészségesebbé teheti. Legalább száz cikket és tanulmányt publikált már napi- és szaklapokban. 2006-ban jelent meg Időkapu című kötete a reinkarnációs és korregressziós terápiákról, 2010-ben Ráadás címmel verseit adta közre. A Tarandus Kiadónál megjelent könyvei: Utazások Ezotériában és A Pilis-összeesküvés (2011), A csodaszarvas nyomában és Nem leszek Nemecsek! (2012)
A Könyv Magyarul!


Letöltések A vaskorona ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vaskorona ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  256
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  440 gr
  ISBN:
  9786155261671
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2493191 / 1112481  TAGS:
  Online A vaskorona ebook, könyvet A vaskorona FB2, Download A vaskorona PDF , Download A vaskorona MOBI, Online A vaskorona könyvet, ingyenes letöltések A vaskorona IPhone, Online könyvet A vaskorona PDF, ingyenes A vaskorona DJVU, ingyenes letöltések A vaskorona TXT, letöltések A vaskorona RTF, Online A vaskorona FB2 , e-könyvet A vaskorona letöltések TXT, ingyenes A vaskorona letöltések könyvet, e-könyvet A vaskorona download MOBI, letöltések A vaskorona IPad, olvas A vaskorona MOBI, olvas A vaskorona DOC, ingyenes A vaskorona AWZ, Download e-könyvet A vaskorona iPad , ingyenes A vaskorona DJVU, Download A vaskorona e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vaskorona DVD, olvas A vaskorona TXT, Book A vaskorona letöltések DJVU, A vaskorona letöltések könyvet ingyenes, A vaskorona letöltések könyvet pdf ingyenes, A vaskorona pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vaskorona pdf ingyenes, A vaskorona letöltések könyvet epub ingyenes, A vaskorona ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply