A vendéglátás emlékei letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A magyar kultúrtörténet egyik alig ismert fejezetét, a hagyományokban gazdag vendéglátás színes emlékeit eleveníti fel ez a könyv. Végigkíséri a magyar konyhaművészet és cukrászat fejlődését, az étkezési kultúra változását, az üzlethálózat kialakulását. A szerzők végigvezetik és eligazítják az olvasót a főváros vendéglátásának közel 200 éves múltjában. Irodalmi, művészeti, szakmatörténeti emlékekre támaszkodva adnak betekintést a pesti, óbudai és budai szállodák, fogadók, kávéházak, mulatók, cukrászdák életébe, a nevek és az évszámok tömegéből csak a legfontosabbakat emelve ki.
Kinek nincsenek nosztalgiára indító kedves emlékei a vendéglátóhelyekkel, a vendéglátással kapcsolatban? Írók, költők, publicisták, művészek is szívesen idézik a vendéglői fehér asztal és a kávéházi márványasztal örömeit. A könyv őket is megszólaltatja, ezüsttükrös kávéházak vitáit emlegetve vagy a tarka abroszos kisvendéglőkben anekdotázó asztaltársaságokat felidézve.
A kötet népszerű stílusban megírt szakkönyv, de egyben a régi vendéglátóhelyek, a főváros múltja iránt érdeklődők számára is értékes ismereteket tartalmaz. Fényképek és metszetek sokasága, személy- és üzletnévmutató segíti az olvasót a vendéglátás történetének felidézésében.A Könyv Magyarul!


Letöltések A vendéglátás emlékei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vendéglátás emlékei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  16.6 x 24.4 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  361
  Borító:
  VÁSZONKÖTÉS
  ISBN:
  9632206789
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1979
  Árukód:


  TAGS:
  Online A vendéglátás emlékei ebook, könyvet A vendéglátás emlékei FB2, Download A vendéglátás emlékei PDF , Download A vendéglátás emlékei MOBI, Online A vendéglátás emlékei könyvet, ingyenes letöltések A vendéglátás emlékei IPhone, Online könyvet A vendéglátás emlékei PDF, ingyenes A vendéglátás emlékei DJVU, ingyenes letöltések A vendéglátás emlékei TXT, letöltések A vendéglátás emlékei RTF, Online A vendéglátás emlékei FB2 , e-könyvet A vendéglátás emlékei letöltések TXT, ingyenes A vendéglátás emlékei letöltések könyvet, e-könyvet A vendéglátás emlékei download MOBI, letöltések A vendéglátás emlékei IPad, olvas A vendéglátás emlékei MOBI, olvas A vendéglátás emlékei DOC, ingyenes A vendéglátás emlékei AWZ, Download e-könyvet A vendéglátás emlékei iPad , ingyenes A vendéglátás emlékei DJVU, Download A vendéglátás emlékei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vendéglátás emlékei DVD, olvas A vendéglátás emlékei TXT, Book A vendéglátás emlékei letöltések DJVU, A vendéglátás emlékei letöltések könyvet ingyenes, A vendéglátás emlékei letöltések könyvet pdf ingyenes, A vendéglátás emlékei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vendéglátás emlékei pdf ingyenes, A vendéglátás emlékei letöltések könyvet epub ingyenes, A vendéglátás emlékei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply