A vezető útja letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Őszentsége, a Dalai Láma, a tibeti állam spirituális vezetőjének és Laurens van den Muyzenberg, a világ egyik vezető menedzsment tanácsadójának könyve az üzletről, a buddhizmusról, és arról, hogyan lehetünk boldogok egy olyan világban, ahol minden összefügg mindennel. A vezető útja útmutatást nyújt arról, miként változtathatjuk meg életünk minden területét, hogyan hozhatunk helyes döntéseket.

A Dalai Láma elmondja, miért tartja veszélyesnek az erkölcsi elvek nélkül működő gazdasági rendszert és kifejti, mi okból van szükségünk egy felelősségteljes szabadpiaci gazdaságra. Csak úgy léphetünk fel hatékonyan a világ gazdasági és környezeti kihívásaival szemben, ha elfogadunk egy egészen újszerű vezetői hozzáállást, és olyannak látjuk a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban.
A Dalai Láma művéből kiderül, hogy milyen erős kapcsolatok fűzik egymáshoz a világunk egészét alkotó cégeket és országokat. A történeteken túl megmutatja azt is, miként lehet a legmegfelelőbb időpontban minden erőnkkel a gazdasági rendszer és az erkölcsi értékek összhangba hozatalára összpontosítanunk.

Rámutat, miként alkalmazhatjuk a buddhizmus alapelveit az üzleti életben, a döntéseink meghozatalakor hogyan támaszkodhatunk az olyan fogalmakra, mint amilyen a helyes út, az egymástól való függés és a dolgok múlandósága. A bölcs orvoshoz, Hippokratészhez hasonló módon arra ösztönöz minket, hogy ne okozzunk bajt senkinek.
Megmutatja, miért jó, ha egy vállalatnak megvan a maga integritása, de arra is kitér, milyen előnyökkel jár, ha a vezetők megfontoltan a köz javát kívánják szolgálni.

Legyünk hát nyitottak, Őszentsége, a Dalai Láma könyvéből egy új számunkra érdekes megközelítési szemléletet tanulhatunk meg és használhatunk sikerrel.




A Könyv Magyarul!


Letöltések A vezető útja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések A vezető útja ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  228
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  230 gr
  ISBN:
  9786155334207
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2587004 / 1142220
  Fordító:


  TAGS:
  Online A vezető útja ebook, könyvet A vezető útja FB2, Download A vezető útja PDF , Download A vezető útja MOBI, Online A vezető útja könyvet, ingyenes letöltések A vezető útja IPhone, Online könyvet A vezető útja PDF, ingyenes A vezető útja DJVU, ingyenes letöltések A vezető útja TXT, letöltések A vezető útja RTF, Online A vezető útja FB2 , e-könyvet A vezető útja letöltések TXT, ingyenes A vezető útja letöltések könyvet, e-könyvet A vezető útja download MOBI, letöltések A vezető útja IPad, olvas A vezető útja MOBI, olvas A vezető útja DOC, ingyenes A vezető útja AWZ, Download e-könyvet A vezető útja iPad , ingyenes A vezető útja DJVU, Download A vezető útja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vezető útja DVD, olvas A vezető útja TXT, Book A vezető útja letöltések DJVU, A vezető útja letöltések könyvet ingyenes, A vezető útja letöltések könyvet pdf ingyenes, A vezető útja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vezető útja pdf ingyenes, A vezető útja letöltések könyvet epub ingyenes, A vezető útja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply