A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


E kedves mesekönyv hősei, a kis sellő és a vidrák megtanítják gyermekünknek a mélylégzés helyes technikáját, melynek segítségével gyorsan megnyugtathatja magát, hatékonyan csökkentheti szorongását, dühét, sőt, még az átélt fizikai fájdalom intenzitását is.

"A mélylégzés az egyik legegyszerűbb relaxációs gyakorlat. Stresszes, szorongáskeltő helyzetekben hajlamosak vagyunk szaporán és felszínesen lélegezni, amivel fenntartjuk feszült állapotunkat. Ha gyermekünk elsajátítja a lassú ütemű mélylégzést, könnyebben meg tud majd nyugodni, képes lesz uralni szorongását és agresszióját."

Dr. Kádár Annamária pszichológus, egyetemi adjunktus

"Gyógypedagógusként autista, Asperger-szindrómás és más speciális szükségletű gyerekekkel dolgozom, akiknek komoly nehézséget okoz az érzelmeik szabályozása. Lori Lite könyvei óriási segítséget jelentenek számomra. A gyerekek rendszeresen használják a légzéstechnikákat, amikor szoronganak vagy dühösek. Köszönöm!"

K. M. Checo gyógypedagógus
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  28
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  308 gr
  ISBN:
  9786155281204
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2581047 / 1140667
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv ebook, könyvet A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv FB2, Download A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv PDF , Download A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv MOBI, Online A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv könyvet, ingyenes letöltések A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv IPhone, Online könyvet A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv PDF, ingyenes A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv DJVU, ingyenes letöltések A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv TXT, letöltések A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv RTF, Online A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv FB2 , e-könyvet A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv letöltések TXT, ingyenes A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv letöltések könyvet, e-könyvet A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv download MOBI, letöltések A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv IPad, olvas A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv MOBI, olvas A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv DOC, ingyenes A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv AWZ, Download e-könyvet A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv iPad , ingyenes A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv DJVU, Download A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv DVD, olvas A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv TXT, Book A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv letöltések DJVU, A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv letöltések könyvet ingyenes, A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv pdf ingyenes, A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv letöltések könyvet epub ingyenes, A Vidra-öböl – Relaxációs mesekönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply