A világ számokban 2013 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A nemzetközi bestseller sorozat 2013-as kiadását a legújabb adatokkal frissítettük, és új tényekkel bővítettük, például a mobiltelefonos fizetésekre, a globális békemutatóra, a múzeumokra és a művészeti galériákra, a feketegazdaságra és a veszélyeztetett fajokra vonatkozó számokkal. Jelen kötet több mint 190 országot rangsorol több mint 200 különböző szempont alapján, és részletes adatsorokat közöl a világ 65 legjelentősebb gazdaságáról, valamint közli az euróövezetre és a világra vonatkozó összesített adatokat. Ha tudni szeretné, mely gazdaságok növekednek a leggyorsabban; melyek a legélhetőbb városok; hol a legalacsonyabb az infláció és hol a legmagasabb; mely országok vagy régiók rendelkeznek a legnagyobb kereskedelmi mérleggel; hol él a legtöbb menekült; melyek a leginnovatívabb államok; hol élnek a legtovább, és hol halnak meg a legkorábban; hol költik a legtöbbet és a legkevesebbet az oktatásra; mely országok adósságterhe a legnagyobb; hol fogyasztják a legtöbb energiát; hol a legdrágább fenntartani egy irodát; mely országban a legmagasabb a válások száma; hol vetette meg legerősebben a lábát az internet és a szélessáv; hol halnak meg a legtöbben AIDS-ben; mely országban van a legtöbb mobiltelefon és számítógép; hol vannak a legtöbben börtönben; melyek a legdemokratikusabb államok; hol a legszabadabb a sajtó; mely ország költi a legtöbb pénzt a katonaságra; milyen rangsor állítható fel az országok közt bizonyos környezeti mutatók alapján; kiket sújt legjobban az elhízás – innét megtudhatja a választ.

Világunk adatokban és számokban. Tények a legkülönbözőbb területekről: földrajz, népesség, demográfia, üzleti élet, pénzügyek és kereskedelem, szállítás, turizmus és környezet, társadalom, kultúra és bűnözés. Az Economist A világ számokban című zsebkönyvének 22. kiadása valódi kincsesbánya, mely a benne foglalt tényadatokkal nem csupán informál, de szórakoztat is. A könyvben megtalálhat minden adatot a leggyorsabban növekvő gazdaságokról, a házárak változásáról, az elhízottak arányáról és a Nobel-díjasokról, vagy éppen arról, hogy melyik országban élnek a legtovább, és melyikben a legrövidebb ideig.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A világ számokban 2013 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A világ számokban 2013 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  256
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  250 gr
  ISBN:
  9772063231134
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2232572 / 1087184
  Fordító:


  TAGS:
  Online A világ számokban 2013 ebook, könyvet A világ számokban 2013 FB2, Download A világ számokban 2013 PDF , Download A világ számokban 2013 MOBI, Online A világ számokban 2013 könyvet, ingyenes letöltések A világ számokban 2013 IPhone, Online könyvet A világ számokban 2013 PDF, ingyenes A világ számokban 2013 DJVU, ingyenes letöltések A világ számokban 2013 TXT, letöltések A világ számokban 2013 RTF, Online A világ számokban 2013 FB2 , e-könyvet A világ számokban 2013 letöltések TXT, ingyenes A világ számokban 2013 letöltések könyvet, e-könyvet A világ számokban 2013 download MOBI, letöltések A világ számokban 2013 IPad, olvas A világ számokban 2013 MOBI, olvas A világ számokban 2013 DOC, ingyenes A világ számokban 2013 AWZ, Download e-könyvet A világ számokban 2013 iPad , ingyenes A világ számokban 2013 DJVU, Download A világ számokban 2013 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A világ számokban 2013 DVD, olvas A világ számokban 2013 TXT, Book A világ számokban 2013 letöltések DJVU, A világ számokban 2013 letöltések könyvet ingyenes, A világ számokban 2013 letöltések könyvet pdf ingyenes, A világ számokban 2013 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A világ számokban 2013 pdf ingyenes, A világ számokban 2013 letöltések könyvet epub ingyenes, A világ számokban 2013 ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply