A világ végére letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A világhírű izraeli író regénye lebilincselő meditáció a háborúról, a barátságról, a szerelemről és a családról. Ora asszony, amikor épp Ofer fia leszerelését ünnepelhetné, rádöbben, hogy élete összeomlott – Ofer ugyanis önként visszamegy a frontra, hogy részt vegyen egy nagyszabású katonai hadműveletben. A nemrég elvált Ora képtelen otthon ülni és várni, mikor kopogtatnak be hozzá a katonai hírvivők a tragikus hírrel, ezért elhatározza, hogy elindul a galileai hegyekbe. Útitársnak rég elidegenedett barátját és volt szerelmét viszi magával, a remete Avramot, aki sohasem heverte ki a Jom Kippur-i háborúban hadifogolyként elszenvedett brutalitásokat. Ora neki meséli el tönkrement házassága történetét és az anyai szerep nehézségeit. Ahogy nőttön nő benne a feszültség, egyre rögeszmésebben csak Oferről beszél, mintha ezzel megóvná a fiú életét, nemcsak a maga, hanem Avram számára is, aki Ofer igazi szülőapja, bár apa és fia sosem találkozott. Miközben Ora és Avram a közös emlékek révén oda-vissza utazik az időben, gyötrelmesen kiviláglik, mi az ára annak, ha valaki egy folytonosan hadban álló országban, háborúzó emberek között él. Grossman, akinek tulajdon fia is elesett a 2006-os izraeli-libanoni háborúban, a szíve legmélyéből írta meg ezt a kíméletlenül háborúellenes regényt.A Könyv Magyarul!


Letöltések A világ végére ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A világ végére ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  624
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  574 gr
  ISBN:
  9789632445106
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2484750 / 1104164
  Fordító:


  TAGS:
  Online A világ végére ebook, könyvet A világ végére FB2, Download A világ végére PDF , Download A világ végére MOBI, Online A világ végére könyvet, ingyenes letöltések A világ végére IPhone, Online könyvet A világ végére PDF, ingyenes A világ végére DJVU, ingyenes letöltések A világ végére TXT, letöltések A világ végére RTF, Online A világ végére FB2 , e-könyvet A világ végére letöltések TXT, ingyenes A világ végére letöltések könyvet, e-könyvet A világ végére download MOBI, letöltések A világ végére IPad, olvas A világ végére MOBI, olvas A világ végére DOC, ingyenes A világ végére AWZ, Download e-könyvet A világ végére iPad , ingyenes A világ végére DJVU, Download A világ végére e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A világ végére DVD, olvas A világ végére TXT, Book A világ végére letöltések DJVU, A világ végére letöltések könyvet ingyenes, A világ végére letöltések könyvet pdf ingyenes, A világ végére pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A világ végére pdf ingyenes, A világ végére letöltések könyvet epub ingyenes, A világ végére ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply