A Viszkis és én letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Viszkis társaként Orbán Gábor tizenhárom bankrablást követett el, nyolc évet töltött fegyházban. Ambrus Attilát ő beszélte rá az első igazi bankrablásra. A kétezres években elkezdett, de csak egy évtizeddel később befejezett visszaemlékezéseinek megírását eredetileg ezzel indokolta: "Elegem lett a Viszkis hazugságaiból!".
Az eredmény több lett ennek bizonyításánál, noha a Kis Viszkisként is ismert szerző beszámolója alapján se az utolsó meló, se a lebukás, se a bírósági eljárás nem úgy történt, ahogyan azt a Viszkis állítja. Orbán, aki magát is önkritikusan ábrázolja a könyvben, volt tettestársát nagyon is esendő emberként, nagyon is hús-vér figuraként mutatja be.
A klotyót ebben a könyvben egyszer sem hívják toiletnek. Az viszont megtudható, hogy a sitten kiből és miért lesz csicskás, és kiből lesz nagymenő. Meg hogy utóbbiak milyen féket használnak a perverz aktusokra kényszerített köcsög bosszújának elkerülésére. Meg még az is, hogyan lehet egy év elzárást kapni mobiltelefon használatáért.
Orbán a legjobb bűnügyi riporterekére emlékeztetően pörgős és olvasmányos stílusban képes előadni a viszkis rablások krónikáját, majd a jogerős ítéletet megelőző és követő börtönélményeket. Aztán, amikor a részletek egy nagyobb képpé állnak össze, láthatóvá válik a 21. századi magyar Gulág. Így lesz ez a könyv hiteles portré a rendszerváltás utáni Magyarország talán legkevésbé ismert arcáról.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Viszkis és én ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Viszkis és én ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  327
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  328 gr
  ISBN:
  9786155332920
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2690921 / 1161194  TAGS:
  Online A Viszkis és én ebook, könyvet A Viszkis és én FB2, Download A Viszkis és én PDF , Download A Viszkis és én MOBI, Online A Viszkis és én könyvet, ingyenes letöltések A Viszkis és én IPhone, Online könyvet A Viszkis és én PDF, ingyenes A Viszkis és én DJVU, ingyenes letöltések A Viszkis és én TXT, letöltések A Viszkis és én RTF, Online A Viszkis és én FB2 , e-könyvet A Viszkis és én letöltések TXT, ingyenes A Viszkis és én letöltések könyvet, e-könyvet A Viszkis és én download MOBI, letöltések A Viszkis és én IPad, olvas A Viszkis és én MOBI, olvas A Viszkis és én DOC, ingyenes A Viszkis és én AWZ, Download e-könyvet A Viszkis és én iPad , ingyenes A Viszkis és én DJVU, Download A Viszkis és én e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Viszkis és én DVD, olvas A Viszkis és én TXT, Book A Viszkis és én letöltések DJVU, A Viszkis és én letöltések könyvet ingyenes, A Viszkis és én letöltések könyvet pdf ingyenes, A Viszkis és én pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Viszkis és én pdf ingyenes, A Viszkis és én letöltések könyvet epub ingyenes, A Viszkis és én ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply