A Viszkis letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Amerika egyik legtöbb díjjal jutalmazott fiatal újságírója, Julian Rubinstein a magyar Viszkis rabló történetét találta a legalkalmasabbnak arra, hogy bemutassa a kelet-európai országok zűrzavaros átmenetét a kommunizmusból a kapitalizmusba. Ambrus Attila Ceauşescu rémuralmának vége felé szökik át Erdélyből Magyarországra, az Ígéret Földjére. De csak értetlenséget, gúnyolódást, kirekesztést talál. Kínkeservesen próbálja megvetni a lábát, és nem kell hozzá sok idő, hogy rájöjjön: az egyenes út nem vezet sehová. Amikor először téved a törvényen kívülre, rögtön jobbra fordul a sorsa. Egyre merészebb bank- és postarablások, egyre több pénz, egyre több nő, egyre több ital végül pedig a börtön. Az olvasó nem egyszerűen egy bűnügyi dokumentumregényt tart a kezében, hanem a 90-es évek Magyarországának korrajzát is – amerikai szemüvegen keresztül. A hároméves oknyomozással készült könyv nemcsak a rablások izgalmas részleteivel ejti majd rabul az olvasókat, de azzal is, ahogy a távolról jött amerikai újságíró bennünket, magyarokat lát.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Viszkis ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Viszkis ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789634058427
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2711665 / 8135671
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A Viszkis ebook, könyvet A Viszkis FB2, Download A Viszkis PDF , Download A Viszkis MOBI, Online A Viszkis könyvet, ingyenes letöltések A Viszkis IPhone, Online könyvet A Viszkis PDF, ingyenes A Viszkis DJVU, ingyenes letöltések A Viszkis TXT, letöltések A Viszkis RTF, Online A Viszkis FB2 , e-könyvet A Viszkis letöltések TXT, ingyenes A Viszkis letöltések könyvet, e-könyvet A Viszkis download MOBI, letöltések A Viszkis IPad, olvas A Viszkis MOBI, olvas A Viszkis DOC, ingyenes A Viszkis AWZ, Download e-könyvet A Viszkis iPad , ingyenes A Viszkis DJVU, Download A Viszkis e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Viszkis DVD, olvas A Viszkis TXT, Book A Viszkis letöltések DJVU, A Viszkis letöltések könyvet ingyenes, A Viszkis letöltések könyvet pdf ingyenes, A Viszkis pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Viszkis pdf ingyenes, A Viszkis letöltések könyvet epub ingyenes, A Viszkis ePub könyvet letöltések ingyenes.