A víz rejtett bölcsessége letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Tudósok felfedezték, hogy a víz minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül. Ez pedig azt jelenti, hogy az általa tárolt információkat képes más rendszerekre – például az emberi szervezetre is – átvinni. Ezért olyan alapvető fontosságú, hogy milyen vizet iszunk: nemcsak lehetőleg káros anyagoktól mentesnek és ásványi anyagokban szegénynek kell lennie, hanem energetikailag pozitív rezgésűnek is, hiszen ezt a rezgést adja tovább nekünk. Nem csoda, hogy a vízben sokan – így Mózes, Keresztelő Szent János, Zarathusztra és Sebastian Kneipp – Isten teremtő erejét látták. Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni. Masaru Emoto azonban új módszerrel kezdte tanulmányozni a víznek ezt a képességét. Egy új készüléket használ, amely az emberi szem számára is láthatóvá teszi a vizsgált anyagokban rejlő energiákat. Ennek segítségével az anyagi és a nem anyagi jelenségek – gondolatok, szavak, zene, globális események – vízre gyakorolt hatása egyaránt megjeleníthető! Felfedezése alapjaiban változtathatja meg a világról kialakult képünket. Egy újfajta tudatosság fényében láthatjuk, mit tehetünk egészségünk és bolygónk épségéért.A Könyv Magyarul!


Letöltések A víz rejtett bölcsessége ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A víz rejtett bölcsessége ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  214
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  290 gr
  ISBN:
  9789635288441
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2082735 / 1008299
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A víz rejtett bölcsessége ebook, könyvet A víz rejtett bölcsessége FB2, Download A víz rejtett bölcsessége PDF , Download A víz rejtett bölcsessége MOBI, Online A víz rejtett bölcsessége könyvet, ingyenes letöltések A víz rejtett bölcsessége IPhone, Online könyvet A víz rejtett bölcsessége PDF, ingyenes A víz rejtett bölcsessége DJVU, ingyenes letöltések A víz rejtett bölcsessége TXT, letöltések A víz rejtett bölcsessége RTF, Online A víz rejtett bölcsessége FB2 , e-könyvet A víz rejtett bölcsessége letöltések TXT, ingyenes A víz rejtett bölcsessége letöltések könyvet, e-könyvet A víz rejtett bölcsessége download MOBI, letöltések A víz rejtett bölcsessége IPad, olvas A víz rejtett bölcsessége MOBI, olvas A víz rejtett bölcsessége DOC, ingyenes A víz rejtett bölcsessége AWZ, Download e-könyvet A víz rejtett bölcsessége iPad , ingyenes A víz rejtett bölcsessége DJVU, Download A víz rejtett bölcsessége e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A víz rejtett bölcsessége DVD, olvas A víz rejtett bölcsessége TXT, Book A víz rejtett bölcsessége letöltések DJVU, A víz rejtett bölcsessége letöltések könyvet ingyenes, A víz rejtett bölcsessége letöltések könyvet pdf ingyenes, A víz rejtett bölcsessége pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A víz rejtett bölcsessége pdf ingyenes, A víz rejtett bölcsessége letöltések könyvet epub ingyenes, A víz rejtett bölcsessége ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply