A vízözön és egyéb elbeszélések letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Bosszankodott, hogy a lapjai elmaradnak és unottan keresgélt a régi papírok között. Végiglapozott egy ujságot, és mindent, amit olvasatlanul hagyott, most érdeklődve futott át. És valamelyik jelentéktelen és lenézett rovatban, ahol szerinte a tudományos szédelgésnek volt a tanyája és ahol hazug érdekességekkel szoktak csalni, különfélékben vagy vegyesben, ezt találta:Új vízözön. A világnak sokszor megjósolt pusztulásáról ismét szól egy jóslat. Ezúttal komoly ember hirdeti veszendőnek szegény földünket. Franklin Henrik, a greenwichi csillagvizsgáló-intézet igazgatója cikket írt a londoni Daily Newsba a fenyegető kataklizmáról. Szerinte egy hónap múlva következik be a nagy világpusztulás, amelynek egyik részlete lesz a vízözön. A katasztrófát az okozza, hogy a naprendszer külső bolygói felől egy eddig ismeretlen sötét égitest közeledik felénk, amelyet látni éppen sötétsége miatt eddig nem lehet ugyan, de amelynek a hatása a Neptunuszon és Uránuszon látszik már. Az ismeretlen égitest hat majd a földre is. Közvetlenül nem okoz katasztrófát, mert pályájából annyit már biztosan meg lehet állapítani, hogy a földdel nem ütközik össze. Hatása mégis rettenetes lesz, mert a földtengelyt – amelyet egykor hasonló hatás térített el pályájára merőleges helyéből – ismét megingatja. A földtengely elmozdul helyéből és ez okozza a katasztrófát.(részlet)A Könyv Magyarul!


Letöltések A vízözön és egyéb elbeszélések ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vízözön és egyéb elbeszélések ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  ISBN:
  9789633445105
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2431427 / 8108532
  Belelapozás:
  Format:
  EPUB
  MOBI
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online A vízözön és egyéb elbeszélések ebook, könyvet A vízözön és egyéb elbeszélések FB2, Download A vízözön és egyéb elbeszélések PDF , Download A vízözön és egyéb elbeszélések MOBI, Online A vízözön és egyéb elbeszélések könyvet, ingyenes letöltések A vízözön és egyéb elbeszélések IPhone, Online könyvet A vízözön és egyéb elbeszélések PDF, ingyenes A vízözön és egyéb elbeszélések DJVU, ingyenes letöltések A vízözön és egyéb elbeszélések TXT, letöltések A vízözön és egyéb elbeszélések RTF, Online A vízözön és egyéb elbeszélések FB2 , e-könyvet A vízözön és egyéb elbeszélések letöltések TXT, ingyenes A vízözön és egyéb elbeszélések letöltések könyvet, e-könyvet A vízözön és egyéb elbeszélések download MOBI, letöltések A vízözön és egyéb elbeszélések IPad, olvas A vízözön és egyéb elbeszélések MOBI, olvas A vízözön és egyéb elbeszélések DOC, ingyenes A vízözön és egyéb elbeszélések AWZ, Download e-könyvet A vízözön és egyéb elbeszélések iPad , ingyenes A vízözön és egyéb elbeszélések DJVU, Download A vízözön és egyéb elbeszélések e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vízözön és egyéb elbeszélések DVD, olvas A vízözön és egyéb elbeszélések TXT, Book A vízözön és egyéb elbeszélések letöltések DJVU, A vízözön és egyéb elbeszélések letöltések könyvet ingyenes, A vízözön és egyéb elbeszélések letöltések könyvet pdf ingyenes, A vízözön és egyéb elbeszélések pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vízözön és egyéb elbeszélések pdf ingyenes, A vízözön és egyéb elbeszélések letöltések könyvet epub ingyenes, A vízözön és egyéb elbeszélések ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply