A Vörös Oroszlán letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az egykor nagy vihart kavaró és ma is különleges sorsot élő regény alaptémája egy elixír, az örök élet itala, maga a Prima Materia, amely halhatatlanná tesz, és megadja azt a képességet, hogy emlékezzünk előző életeinkre. A kötet olvasói immár több évtizede számolnak be ugyanazokról a tapasztalatokról: első olvasatban egy letehetetlen, négy évszázadot átfogó, izgalmas történetet látnak benne, később azonban a mű beavatássá alakul át, amely valójában az alkímia történetét és a keleti filozófia legmélyebb kulcsait rejti magában.


“Amikor ími kezdtem, éppen az alkimisták érdekeltek a legjobban. Megragadott e kényszerűen bujkáló kísérletezők tragikus sorsa. Oket a pénzre, hatalomra éhes nagyurak éppúgy félreértették, mint véres történelmünk valamennyi nagy elméjét. A mentális alkímia beavatottjainak sosem célja az aranycsinálás. Ők az emberi szellem arannyá szublimálását, saját lényük átformálását tekintik elsődlegesnek. Azon fáradoznak, hogy lelkükben, szellemükben létrejöjjön a Bölcsek Köve, az Iható Arany, az Örök Élet igazi elixírje.”


Szepes Mária


“A titkos tudományok útjára senki se lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett… Te, aki e könyv olvasásába kezdtél, ha végigolvasod és megérted, uralkodóvá vagy őrültté leszel. Ám tégy vele, amit akarsz – se megvetni, se elfelejteni nem fogod. Ha tiszta vagy, fáklya lesz előtted, ha erős vagy, fegyverré válik kezedben, ha bölcs vagy, bölcsebbé leszel. Ha azonban romlott vagy, akkor ez a könyv a pokol tüzévé lesz benned; éles tőrként hatol át lelkeden, s lelkiismeretedet a megbánás és örök nyugtalanság súlyával terheli meg.”


(Eliphas Levy: Rituel de la Haute Magié)
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Vörös Oroszlán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Vörös Oroszlán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  414
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  758 gr
  ISBN:
  9789635289837
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2082372 / 1008036
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A Vörös Oroszlán ebook, könyvet A Vörös Oroszlán FB2, Download A Vörös Oroszlán PDF , Download A Vörös Oroszlán MOBI, Online A Vörös Oroszlán könyvet, ingyenes letöltések A Vörös Oroszlán IPhone, Online könyvet A Vörös Oroszlán PDF, ingyenes A Vörös Oroszlán DJVU, ingyenes letöltések A Vörös Oroszlán TXT, letöltések A Vörös Oroszlán RTF, Online A Vörös Oroszlán FB2 , e-könyvet A Vörös Oroszlán letöltések TXT, ingyenes A Vörös Oroszlán letöltések könyvet, e-könyvet A Vörös Oroszlán download MOBI, letöltések A Vörös Oroszlán IPad, olvas A Vörös Oroszlán MOBI, olvas A Vörös Oroszlán DOC, ingyenes A Vörös Oroszlán AWZ, Download e-könyvet A Vörös Oroszlán iPad , ingyenes A Vörös Oroszlán DJVU, Download A Vörös Oroszlán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Vörös Oroszlán DVD, olvas A Vörös Oroszlán TXT, Book A Vörös Oroszlán letöltések DJVU, A Vörös Oroszlán letöltések könyvet ingyenes, A Vörös Oroszlán letöltések könyvet pdf ingyenes, A Vörös Oroszlán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Vörös Oroszlán pdf ingyenes, A Vörös Oroszlán letöltések könyvet epub ingyenes, A Vörös Oroszlán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply