A walesi királyné letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Anglia egén viharfelhők gyülekeznek, trónörökös híján pedig egyre bizonytalanabbá válik mind az utódlás, mind az ország sorsa. A sorozatos háborúkban ráadásul odavész a kulcsfontosságú pozícióban lévő Northumbria grófja, a királyi tanács ezért összeül, hogy megválasszák az utódját. A nyilvános eseményen részt vesz a szépséges és csupán tizennégy éves Edyth Alfgarsdottir is. A lány heves vérmérsékletű apja, Alfgar gróf azonban elveszíti a fejét, meggondolatlansága pedig nem marad büntetlenül: az uralkodó száműzi őt. A férfi egyedül a híres és rettegett walesi királytól, Griffintől remélhet segítséget, így családjával hozzá menekül. A nálánál jóval idősebb király rögtön szemet vet Edythre, és a lány sem közömbös a férfi iránt, de ha enged a kölcsönös vonzalomnak, nagy árat kell fizetnie a szerelmükért: szeretett Angliáját kell megtagadnia. Az időközben Wales királynéjává lett fiatal lány nagy hatalmú asszonnyá válik, és a vészterhes időkben, az 1066-os sorsfordító évben neki is választania kell. A választásán azonban nemcsak az övéi, hanem országuk sorsa is múlik… Joanna Courtney trilógiájának, a Hódítók asszonyainak első kötete igazi csemege a történelmi regények kedvelőinek. Edyth sorsán, megpróbáltatásain keresztül elénk tárul a tizenegyedik századi Anglia, királyok és királynék, grófok és grófnék élete, amely nem kevés izgalomban és érzelemben bővelkedik. "A Könyv Magyarul!


Letöltések A walesi királyné ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A walesi királyné ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789636439323
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2684681 / 8122426
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A walesi királyné ebook, könyvet A walesi királyné FB2, Download A walesi királyné PDF , Download A walesi királyné MOBI, Online A walesi királyné könyvet, ingyenes letöltések A walesi királyné IPhone, Online könyvet A walesi királyné PDF, ingyenes A walesi királyné DJVU, ingyenes letöltések A walesi királyné TXT, letöltések A walesi királyné RTF, Online A walesi királyné FB2 , e-könyvet A walesi királyné letöltések TXT, ingyenes A walesi királyné letöltések könyvet, e-könyvet A walesi királyné download MOBI, letöltések A walesi királyné IPad, olvas A walesi királyné MOBI, olvas A walesi királyné DOC, ingyenes A walesi királyné AWZ, Download e-könyvet A walesi királyné iPad , ingyenes A walesi királyné DJVU, Download A walesi királyné e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A walesi királyné DVD, olvas A walesi királyné TXT, Book A walesi királyné letöltések DJVU, A walesi királyné letöltések könyvet ingyenes, A walesi királyné letöltések könyvet pdf ingyenes, A walesi királyné pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A walesi királyné pdf ingyenes, A walesi királyné letöltések könyvet epub ingyenes, A walesi királyné ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply