A Zacher letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az ország kedvenc toxikológusa. Hetente három-négy előadást tart, négy vidéki egyetemen tanít, napi negyven-negyvenöt beteget lát el az osztályán. Heti egy-két éjszaka ügyel, beosztottjai állítják, hogy ha ő vezeti az éjszakai ügyeletet, akkor mindig húzósabb a műszak, mert maximalista. Ha van szabadideje, akkor sincs, mert ilyenkor olvas utána a szakmájába vágó kérdéseknek.

Saját bevallása szerint munkaalkoholista. Napi egy tábla mogyorós csokoládéval üzemel, s a pipáját sem tenné le semmi pénzért. Merthogy valamitől neki is függenie kell. Vallja, hogy tízmillió függő országa vagyunk – mert szenvedély nélkül lehet élni, csak nem érdemes. Ám meg kell tudni húzni a szenvedélyszerű viselkedés és a szenvedélybetegség közötti határvonalat.

Szól ez a könyv tehát minden függőnek és kevésbé függőnek, kezdő és haladó szülőknek, akik nem tudnak mit kezdeni rakoncátlan gyermekeikkel, és az állandóan változó világgal, ami újabb és újabb függőségeket hoz létre – mindezt teszi életszagú, megtörtént esetek elmesélésével, olykor humorosan, sokszor pedig halálosan komolyan.

Dr. Karizs Tamás, a kötet társszerzője –
Jogász, újságíró, szerkesztő, fotós.
Zacher Gáborral a gimnáziumban elválaszthatatlan jó barátok lettek, s ez a harminchét éve tartó barátság adta az ötletet, hogy közösen gondolják végig, s írják meg ezt a kötetet. Valószínűleg ő az egyetlen, aki iránt a közismert toxikológus teljes bizalommal volt, és akivel őszintén oszthatta meg gondolatait.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Zacher ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Zacher ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  302
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  450 gr
  ISBN:
  9786155054402
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2222678 / 1078600
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A Zacher ebook, könyvet A Zacher FB2, Download A Zacher PDF , Download A Zacher MOBI, Online A Zacher könyvet, ingyenes letöltések A Zacher IPhone, Online könyvet A Zacher PDF, ingyenes A Zacher DJVU, ingyenes letöltések A Zacher TXT, letöltések A Zacher RTF, Online A Zacher FB2 , e-könyvet A Zacher letöltések TXT, ingyenes A Zacher letöltések könyvet, e-könyvet A Zacher download MOBI, letöltések A Zacher IPad, olvas A Zacher MOBI, olvas A Zacher DOC, ingyenes A Zacher AWZ, Download e-könyvet A Zacher iPad , ingyenes A Zacher DJVU, Download A Zacher e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Zacher DVD, olvas A Zacher TXT, Book A Zacher letöltések DJVU, A Zacher letöltések könyvet ingyenes, A Zacher letöltések könyvet pdf ingyenes, A Zacher pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Zacher pdf ingyenes, A Zacher letöltések könyvet epub ingyenes, A Zacher ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply