A zisten fölvitte a dolgomat letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Önéletírás, Vadászirodalom, Kordokumentum? Nehéz helyzetben van az olvasó, ha a megszokott keretek közé akarja szorítani Palkovics György, író és vadász, vadász és író új könyvét. A második novelláskötete méltó folytatása a 2011-ben megjelent nagy sikerű ,,Kakpuszta" című művének, amely utánozhatatlan derűvel és könnyedséggel meséli el egy született belső-somogyi parasztgyerek első lépéseit a nagybetűs Életbe. S ez az életút a legfelsőbb körökbe vezetett. A múlt rendszer számos meghatározó alakja elevenedik meg a novellákban: Kádár János, Grósz Károly vagy Biszku Béla – hogy csak a legismertebbeket említsük. A szerző olyan helyzetekben láttatja őket, amely csak bennfenteseknek adatott meg. Betekintést enged a messze földön híres kormány-vadászterületek szakmai titkaiba, a soha nem látott rekordok kulisszái mögé. A kormányvadászatokig azonban rögös út vezetett, s az olvasó örömmel időzhet el a minden részletre érzékeny elbeszélő kalandos és fordulatokban gazdag életútján. Az egyetemi évek, a méltán híres vadászelődök portréi mellett, feltűnnek itt a temperamentumos olasz vadászok, államtitkárok, miniszterek, és számtalan exkluzív, anekdotikus, humoros, nosztalgikus, sokszor ironikus, időnként kritikus, nem utolsósorban pedig szépirodalmi igényű történet egy mára már letűnt világról. Egy ellentmondásokkal teli korról és hatalmi viszonyairól, ahol a vadászat a hivatalos diplomácia felbecsülhetetlen eszköze is volt. Lebilincselő olvasmány. Balikó Gergely – bölcsész, irodalmár"A Könyv Magyarul!


Letöltések A zisten fölvitte a dolgomat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A zisten fölvitte a dolgomat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789639555201
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2484999 / 8106934
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A zisten fölvitte a dolgomat ebook, könyvet A zisten fölvitte a dolgomat FB2, Download A zisten fölvitte a dolgomat PDF , Download A zisten fölvitte a dolgomat MOBI, Online A zisten fölvitte a dolgomat könyvet, ingyenes letöltések A zisten fölvitte a dolgomat IPhone, Online könyvet A zisten fölvitte a dolgomat PDF, ingyenes A zisten fölvitte a dolgomat DJVU, ingyenes letöltések A zisten fölvitte a dolgomat TXT, letöltések A zisten fölvitte a dolgomat RTF, Online A zisten fölvitte a dolgomat FB2 , e-könyvet A zisten fölvitte a dolgomat letöltések TXT, ingyenes A zisten fölvitte a dolgomat letöltések könyvet, e-könyvet A zisten fölvitte a dolgomat download MOBI, letöltések A zisten fölvitte a dolgomat IPad, olvas A zisten fölvitte a dolgomat MOBI, olvas A zisten fölvitte a dolgomat DOC, ingyenes A zisten fölvitte a dolgomat AWZ, Download e-könyvet A zisten fölvitte a dolgomat iPad , ingyenes A zisten fölvitte a dolgomat DJVU, Download A zisten fölvitte a dolgomat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A zisten fölvitte a dolgomat DVD, olvas A zisten fölvitte a dolgomat TXT, Book A zisten fölvitte a dolgomat letöltések DJVU, A zisten fölvitte a dolgomat letöltések könyvet ingyenes, A zisten fölvitte a dolgomat letöltések könyvet pdf ingyenes, A zisten fölvitte a dolgomat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A zisten fölvitte a dolgomat pdf ingyenes, A zisten fölvitte a dolgomat letöltések könyvet epub ingyenes, A zisten fölvitte a dolgomat ePub könyvet letöltések ingyenes.