A zöld könyv letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A világ pártjai a kormányzási eszközökért küzdenek bármely eszközökkel. A kormányzati eszköz mindig győz, a nép – a valódi demokrácia, – mindig veszít. Parlamentek, pártok mint bármely bizottság érvénytelen, mert ember ítélkezhet emberen törvényekkel, alkotmányokkal. Arra a kérdésre, hogy akkor mi irányítja az embert, al-Kadhafi azt a választ adja, hogy a hagyomány és a vallás. Ezek bármely társadalom igazi kifejezője, valódi törvénye. Könyvében nem jelöli meg melyik lenne ez a vallás, hanem úgy pontosít, hogy a "szilárd megoldás" ha egyetlen vallás lenne. A szavazás sem jó, mert megengedi, hogy 51 százalék diktatórikusan uralkodjon 49 százalékon. Sőt még inkább, ha a kisebbségi pártok összeadják a szavazatokat, megeshet kormányozhatnak a többségen. Az "igen" és "nem" szavazat sem jó, mert csak egyetlen szót engedélyez a kormányzás beleszólásába.A Könyv Magyarul!


Letöltések A zöld könyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A zöld könyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  122
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  150 gr
  ISBN:
  9789633293249
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2219880 / 1102802
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A zöld könyv ebook, könyvet A zöld könyv FB2, Download A zöld könyv PDF , Download A zöld könyv MOBI, Online A zöld könyv könyvet, ingyenes letöltések A zöld könyv IPhone, Online könyvet A zöld könyv PDF, ingyenes A zöld könyv DJVU, ingyenes letöltések A zöld könyv TXT, letöltések A zöld könyv RTF, Online A zöld könyv FB2 , e-könyvet A zöld könyv letöltések TXT, ingyenes A zöld könyv letöltések könyvet, e-könyvet A zöld könyv download MOBI, letöltések A zöld könyv IPad, olvas A zöld könyv MOBI, olvas A zöld könyv DOC, ingyenes A zöld könyv AWZ, Download e-könyvet A zöld könyv iPad , ingyenes A zöld könyv DJVU, Download A zöld könyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A zöld könyv DVD, olvas A zöld könyv TXT, Book A zöld könyv letöltések DJVU, A zöld könyv letöltések könyvet ingyenes, A zöld könyv letöltések könyvet pdf ingyenes, A zöld könyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A zöld könyv pdf ingyenes, A zöld könyv letöltések könyvet epub ingyenes, A zöld könyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply