A zsoldos letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A zsoldos élete… Azoknak, akik külföldön, a közel-keleten munkát vállalnának, mérlegelniük kell a következőket, mielőtt aláírják a szerződést: – IGEN, jó fizetésed lesz, többszöröse annak, mint amennyit otthon bármiféle legális munkával meg tudsz keresni. – IGEN, a fizetésed által megteremthetsz egy magasabb életszínvonalat, menő autókkal, nyaralással vagy egy új lakással. – IGEN, szabadságod alatt nem kell számolgatnod a pénzt, hogy mire mennyit költesz az alatt a pár hét alatt. Olyan életet élhetsz családoddal, amilyet csak akarsz. – IGEN, munkád során el vagy zárva a külvilágtól. 12 órát dolgozol egy sivár, ingerszegény környezetben, a másik 12 órát a szállásodon, lakókonténeredben töltöd, mintha egy cellában élnél. – IGEN, ha munkába álltál, rá vagy kényszerülve, hogy megoszd a szobádat és együtt dolgozz olyan emberekkel, akik büdösek, piszkosak, mocskosak és horkolnak. – IGEN, ha munkában vagy, fel kell adnod az otthon megszokott életszínvonaladat és lesüllyedni egy jóval alacsonyabb szintre. – IGEN, hiányozni fognak szeretteid… Mielőtt útnak indulnál, aláírnád a szerződésedet, magad mögött hagyva családodat, barátaidat, otthonodat, mérlegeld a következőket: – NEM leszel otthon a gyereked minden születésnapján, de lehet, hogy a születésekor sem… – NEM leszel otthon minden barátod partiján, vagy minden házassági évfordulón vagy minden karácsonyon… – NEM leszel otthon, mikor a gyereked megteszi az első lépéseket, vagy kimondja az első szót… – NEM leszel otthon, mikor feleségednek, párodnak, a családodnak a legnagyobb szüksége volna rád. – NEM leszel otthon, mikor egy jó barátot vagy egy családtagot kell elbúcsúztatni… Mielőtt bárki ítélkezne egy személyről, aki távol az otthonától zsoldba áll azért, hogy megteremtsen egy jobb életszínvonalat a családjának és önmaga számára: Senki ne mondja rájuk, hogy szerencsések, mert megtehetnek bizonyos dolgokat! Ezek az emberek feladták életük részét remélve, hogy megteremthetik családjuk számára a biztonságos jövőt!A Könyv Magyarul!


Letöltések A zsoldos ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A zsoldos ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789637424847
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2678085 / 8119473
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A zsoldos ebook, könyvet A zsoldos FB2, Download A zsoldos PDF , Download A zsoldos MOBI, Online A zsoldos könyvet, ingyenes letöltések A zsoldos IPhone, Online könyvet A zsoldos PDF, ingyenes A zsoldos DJVU, ingyenes letöltések A zsoldos TXT, letöltések A zsoldos RTF, Online A zsoldos FB2 , e-könyvet A zsoldos letöltések TXT, ingyenes A zsoldos letöltések könyvet, e-könyvet A zsoldos download MOBI, letöltések A zsoldos IPad, olvas A zsoldos MOBI, olvas A zsoldos DOC, ingyenes A zsoldos AWZ, Download e-könyvet A zsoldos iPad , ingyenes A zsoldos DJVU, Download A zsoldos e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A zsoldos DVD, olvas A zsoldos TXT, Book A zsoldos letöltések DJVU, A zsoldos letöltések könyvet ingyenes, A zsoldos letöltések könyvet pdf ingyenes, A zsoldos pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A zsoldos pdf ingyenes, A zsoldos letöltések könyvet epub ingyenes, A zsoldos ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply