Ablak az égre letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


""Mert minden művészet egyedüli oka és végső célja csak az lehet, hogy a Mindenható Örök Istent dicsőítse, és ezt az eltorzított arcú emberiséget újra felemelje Istenhez" – vallotta Liturgia és művészet című írásában Ozsvári Csaba (1963, Budapest – 2009, Óbudavár) ötvösművész, a magyarországi egyházi művészet egyik legjelentősebb, elismert alkotója. Fájdalmasan rövid földi élete során szinte kizárólag szakrális tárgyakat – kereszteket, kelyheket, misekancsókat, szentségtartókat, püspöki pásztorbotokat, ereklyetartókat, misekönyvborítókat, úrmutatókat stb. – készített, melyek különleges ünnepélyességet sugároznak mind esztétikai-művészeti, mind vallási-liturgiai szempontból. Kivételes szépségű, egyedi ötvösmunkái, melyeken életre kelnek a régi magyar és szkíta motívumok is, Magyarországon és a világ számos pontján láthatók, például Budapesten, Esztergomban, Szombathelyen, Vácott, Hajdúdorogon, Cegléden, Körmenden, Zircen, Máriapócson, Óbudaváron, valamint Rómában, Brüsszelben, Dallasban. Készített ötvöstárgyakat többek között a Vatikánnak, a Budapest-Esztergomi Érsekségnek, több magyarországi püspökségnek, valamint a budapesti és brüsszeli Apostoli Nunciatúrának. Számos alkalommal állította ki alkotásait magyarországi és európai egyházi helyszíneken, és halála óta is több kiállítást rendeztek ötvösmunkáiból.
Albumunk a liturgikus tárgyakról készült képek segítségével nyújt áttekintést a nagy tehetséggel megáldott "ötvösmester" (ahogy magát szerényen nevezte) rövid földi alkotóideje ellenére is teljesnek mondható, maradandó művészi értéket hordozó életművéről. Árkossy István festő- és grafikusművész értő tanulmánya Ozsvári Csaba egyedülálló munkásságát ismerteti, felelevenítve az ötvösművészet kialakulását és fejlődését is.
Ozsvári Csaba művészetét bemutató kötetünk célja, hogy szakrális szférába emeljen hívő és nemhívő embert egyaránt, szemet gyönyörködtessen és lelket műveljen.
"A Könyv Magyarul!


Letöltések Ablak az égre ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ablak az égre ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  144
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1190 gr
  ISBN:
  9786155465833
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2699665 / 1166088
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Ablak az égre ebook, könyvet Ablak az égre FB2, Download Ablak az égre PDF , Download Ablak az égre MOBI, Online Ablak az égre könyvet, ingyenes letöltések Ablak az égre IPhone, Online könyvet Ablak az égre PDF, ingyenes Ablak az égre DJVU, ingyenes letöltések Ablak az égre TXT, letöltések Ablak az égre RTF, Online Ablak az égre FB2 , e-könyvet Ablak az égre letöltések TXT, ingyenes Ablak az égre letöltések könyvet, e-könyvet Ablak az égre download MOBI, letöltések Ablak az égre IPad, olvas Ablak az égre MOBI, olvas Ablak az égre DOC, ingyenes Ablak az égre AWZ, Download e-könyvet Ablak az égre iPad , ingyenes Ablak az égre DJVU, Download Ablak az égre e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ablak az égre DVD, olvas Ablak az égre TXT, Book Ablak az égre letöltések DJVU, Ablak az égre letöltések könyvet ingyenes, Ablak az égre letöltések könyvet pdf ingyenes, Ablak az égre pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ablak az égre pdf ingyenes, Ablak az égre letöltések könyvet epub ingyenes, Ablak az égre ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply