Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Sorozatismertető

Olvasd, hallgasd, gyakorold!
Angol-magyar kétnyelvű irodalmi nyelvoktató sorozat tanuláshoz, szintentartáshoz.

Sorozatunkban az angol és amerikai irodalom nagyjainak klasszikus elbeszéléseit olvashatod eredeti nyelven, Arthur Conan Doyle-tól és Mark Twaintől Virginia Woolfig és F. Scott Fitzgeraldig – a magyar fordítás kíséretében!
Az új, modern fordítás egyszerre segíti az irodalom élvezetét és az eredeti mű pontos követését. Az angol szöveghez fűzött magyarázó jegyzetek a segítségedre lesznek a szóhasználat, a nyelvtani szerkezetek vagy éppen a kulturális mellékjelentések pontos megértésében.
Az elbeszéléseket az egyes kötetek megjelenése után letöltheted hangoskönyv formában is! A kötetekben található kóddal egy egyszerű regisztráció után lemásolhatod a hanganyagot, és egyúttal E-könyv-formában a könyv angol szövegét is megkapod.

Tartalmi ismertető a sorozat 12. kötetéhez:
Az Ádám és Éva naplója az író pályafutásának és egyben életének utolsó szakaszához tartozik. 1906-ban jelent meg kötetben, amikor mély depresszióba süllyedt, részben a rossz befektetéseknek köszönhető anyagi nehézségei, de főként leányainak és feleségének elvesztése miatt. A sorok között elrejtve rá lehet bukkanni ennek a lelkiállapotnak a nyomaira, a mű azonban a maga egészében briliáns, szórakoztató, parodisztikus felidézése az emberiség bibliai ősszülői kapcsolatának az édenkertben. Megtudhatjuk, hogy a világ dolgainak az elnevezése, amit mindig is Ádámnak tulajdonítottak, a valóságban Éva műve, mert a társa meglehetősen lusta és fantáziátlan. Az első asszonynak igen sok feladata volt, ez abból is látható, hogy figyelmeztető feliratokat helyezett le mindenütt, és nyilakkal jelezte az irányt abban a csodálatos kertben, amelyet átkeresztelt a Niagara-vízesés parkjának. Amikor megszületik a kis Káin, Ádám felteszi a kérdést: milyen természetű ez a lény? Hal, kenguru, vagy esetleg egy medve?
A két napló párhuzamosan folytatódik, egymásban tükröződnek szórakoztató ötletek forgatagában, fokozatosan megszületik és megerősödik a szerelem, amelynek még nem tudnak nevet adni, de amely kérlelhetetlenül működik lényük legbelsejében, és amely leszármazottai sorsának – a miénknek – lesz előrevivő ereje.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  96
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  160 gr
  ISBN:
  9789630988667
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713294 / 1173618
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve ebook, könyvet Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve FB2, Download Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve PDF , Download Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve MOBI, Online Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve könyvet, ingyenes letöltések Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve IPhone, Online könyvet Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve PDF, ingyenes Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve DJVU, ingyenes letöltések Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve TXT, letöltések Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve RTF, Online Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve FB2 , e-könyvet Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve letöltések TXT, ingyenes Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve letöltések könyvet, e-könyvet Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve download MOBI, letöltések Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve IPad, olvas Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve MOBI, olvas Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve DOC, ingyenes Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve AWZ, Download e-könyvet Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve iPad , ingyenes Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve DJVU, Download Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve DVD, olvas Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve TXT, Book Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve letöltések DJVU, Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve letöltések könyvet ingyenes, Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve letöltések könyvet pdf ingyenes, Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve pdf ingyenes, Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve letöltések könyvet epub ingyenes, Ádám és Éva naplója – The Diary of Adam and Eve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply