Adni és kapni letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Miért jutnak fel egyesek a sikerlétra csúcsára, míg mások az aljára csúsznak?
Generációk óta a siker egyes alkotóelemeire – a szenvedélyre, a kemény munkára, a tehetségre és a szerencsére – irányítjuk a figyelmünket. De ez nem biztos, hogy elég. Manapság egyre jobban előtérbe kerülnek másokhoz fűződő kapcsolataink.
Adam Grant szervezeti pszichológus szerint sokkal relevánsabb azt vizsgálnunk, milyen szerepet töltünk be a munkahelyünkön és a magánéletünkben. Kihasználóként minél többet akarunk kapni másoktól, viszonosságra törekvőként minden szívességet igyekszünk megszolgálni, jótékonykodóként pedig az embereknek azt a ritka válfaját képviseljük, amely úgy segít másoknak, hogy közben nem vár cserébe semmit.
Egyes jótékonykodók hamar kiégnek, ám a többiek – ha jól csinálják – rendkívüli eredményekre képesek. A könyv bemutatja, mi kell manapság a hatékony kapcsolatépítéshez, az együttműködéshez, mások befolyásolásához, valamint a kiváló tárgyalói és vezetői készségek elsajátításához.A Könyv Magyarul!


Letöltések Adni és kapni ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Adni és kapni ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  392
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  460 gr
  ISBN:
  9789633041543
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2465998 / 1095184
  Fordító:


  TAGS:
  Online Adni és kapni ebook, könyvet Adni és kapni FB2, Download Adni és kapni PDF , Download Adni és kapni MOBI, Online Adni és kapni könyvet, ingyenes letöltések Adni és kapni IPhone, Online könyvet Adni és kapni PDF, ingyenes Adni és kapni DJVU, ingyenes letöltések Adni és kapni TXT, letöltések Adni és kapni RTF, Online Adni és kapni FB2 , e-könyvet Adni és kapni letöltések TXT, ingyenes Adni és kapni letöltések könyvet, e-könyvet Adni és kapni download MOBI, letöltések Adni és kapni IPad, olvas Adni és kapni MOBI, olvas Adni és kapni DOC, ingyenes Adni és kapni AWZ, Download e-könyvet Adni és kapni iPad , ingyenes Adni és kapni DJVU, Download Adni és kapni e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Adni és kapni DVD, olvas Adni és kapni TXT, Book Adni és kapni letöltések DJVU, Adni és kapni letöltések könyvet ingyenes, Adni és kapni letöltések könyvet pdf ingyenes, Adni és kapni pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Adni és kapni pdf ingyenes, Adni és kapni letöltések könyvet epub ingyenes, Adni és kapni ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply