Agyam és a pénz letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Miért hoznak a máskülönben okos, értelmes emberek irracionális és buta pénzügyi döntéseket? A kérdésre a pszichológiát, az idegtudományt és a közgazdaságtant ötvöző új tudományág, a neuroökonómia adja meg a választ. Az Agyam és a pénz című könyvében Jason Zweig pénzügyi szakíró akit a magyar olvasóközönség elsősorban Az intelligens befektető aktualizált kiadásához írt kommentárjai révén ismerhet bemutatja, miként tudják a befektetők a neuroökonómia segítségével elkerülni ezeket a gyakori hibákat.

Ebből a legalább annyira szórakoztató, mint amennyire tanulságos könyvből kiderül, miért értjük oly sokszor félre a kockázat fogalmát, és miért vagyunk hajlamosak túlzott elbizakodottságra befektetési döntéseink meghozatalakor. A szerző a tudományos kísérletekből és a még kiemelkedően sikeres emberek által is rendre elkövetett befektetési hibákból levont következtetéseit olyan gyakorlati tanácsok formájában hozza az olvasó tudomására, amelyek segítenek megalapozottabb döntéseket hozni, illetve az értelem és érzelem között a fejünkben zajló küzdelmet irányításunk alatt tartani.

Rengeteg olyan könyv született már, amelynek alapüzenete szerint szinte minden, amit a befektetésekről tudni véltünk, téves. Nagyon kevés olyan íródott azonban, amely azáltal igyekszik olvasóiból jobb befektetőt faragni, hogy rávilágít: minden, amit önmagunkról tudni véltünk, téves. Ez a kötet nemcsak a befektetői agy belső működéséről szól, hanem arról, hogy mit jelent embernek lenni annak minden varázslatos képességével és zavarba ejtő esendőségével. Nem számít, milyen sok vagy éppen kevés az, amit a befektetésről tudni vélünk, mindig tanulhatunk újat a pénzügyi küzdőtér legfontosabb szereplőjéről: önmagunkról.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Agyam és a pénz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Agyam és a pénz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  324
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  684 gr
  ISBN:
  9789631268638
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2691421 / 1161631
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Agyam és a pénz ebook, könyvet Agyam és a pénz FB2, Download Agyam és a pénz PDF , Download Agyam és a pénz MOBI, Online Agyam és a pénz könyvet, ingyenes letöltések Agyam és a pénz IPhone, Online könyvet Agyam és a pénz PDF, ingyenes Agyam és a pénz DJVU, ingyenes letöltések Agyam és a pénz TXT, letöltések Agyam és a pénz RTF, Online Agyam és a pénz FB2 , e-könyvet Agyam és a pénz letöltések TXT, ingyenes Agyam és a pénz letöltések könyvet, e-könyvet Agyam és a pénz download MOBI, letöltések Agyam és a pénz IPad, olvas Agyam és a pénz MOBI, olvas Agyam és a pénz DOC, ingyenes Agyam és a pénz AWZ, Download e-könyvet Agyam és a pénz iPad , ingyenes Agyam és a pénz DJVU, Download Agyam és a pénz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Agyam és a pénz DVD, olvas Agyam és a pénz TXT, Book Agyam és a pénz letöltések DJVU, Agyam és a pénz letöltések könyvet ingyenes, Agyam és a pénz letöltések könyvet pdf ingyenes, Agyam és a pénz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Agyam és a pénz pdf ingyenes, Agyam és a pénz letöltések könyvet epub ingyenes, Agyam és a pénz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply