Agyhullám: Java letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mit tanulhatsz ebből a könyvből?

Az Agyhullám: Java teljes élményt nyújtó tankönyv a Javához és az objektumközpontú programozáshoz. Egyedülálló, a nyelvtanon és a kézikönyvek stílusán túllépő módszerrel segít megtanulni a Java nyelvet, és megérteni, hogyan válhatsz kiváló programozóvá. Megtanulhatod belőle a nyelv alapjait, valamint az általánosított programozás, a szálkezelés, a hálózatkezelés és az elosztott programozás csínját-bínját, közben pedig még egy torpedójátékot és egy hálózati dobgépet is építhetsz.

Miért néz ki ez a könyv másképp, mint a többi?

Úgy gondoljuk, hogy az Olvasó ideje túl drága ahhoz, hogy új fogalmak bemagolására pazarolja, ezért a kognitív tudományok és a tanuláselmélet legújabb kutatási eredményeinek felhasználásával egy minden érzékszervre ható anyagot állított össze a szerzőpáros. Az Agyhullám: Java képileg is izgalmas formátumát úgy tervezték meg, hogy az álmosító, szöveggel telezsúfolt könyvekkel szemben az agy működéséhez igazodjon. Tanuld meg, mi a különbség az osztályok és az objektumok között!
– Java-készségeid segítségével építs torpedójátékot!
– Kerülj kapcsolatba a belső objektumoddal!
– Fedezd fel, hogyan kezelhetsz egy primitívet objektumként!
– Értsd meg, milyen ára van az Object típusú többalakú hivatkozások használatának.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Agyhullám: Java ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Agyhullám: Java ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  684
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  1390 gr
  ISBN:
  9789639637795
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2220197 / 1076287
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Agyhullám: Java ebook, könyvet Agyhullám: Java FB2, Download Agyhullám: Java PDF , Download Agyhullám: Java MOBI, Online Agyhullám: Java könyvet, ingyenes letöltések Agyhullám: Java IPhone, Online könyvet Agyhullám: Java PDF, ingyenes Agyhullám: Java DJVU, ingyenes letöltések Agyhullám: Java TXT, letöltések Agyhullám: Java RTF, Online Agyhullám: Java FB2 , e-könyvet Agyhullám: Java letöltések TXT, ingyenes Agyhullám: Java letöltések könyvet, e-könyvet Agyhullám: Java download MOBI, letöltések Agyhullám: Java IPad, olvas Agyhullám: Java MOBI, olvas Agyhullám: Java DOC, ingyenes Agyhullám: Java AWZ, Download e-könyvet Agyhullám: Java iPad , ingyenes Agyhullám: Java DJVU, Download Agyhullám: Java e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Agyhullám: Java DVD, olvas Agyhullám: Java TXT, Book Agyhullám: Java letöltések DJVU, Agyhullám: Java letöltések könyvet ingyenes, Agyhullám: Java letöltések könyvet pdf ingyenes, Agyhullám: Java pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Agyhullám: Java pdf ingyenes, Agyhullám: Java letöltések könyvet epub ingyenes, Agyhullám: Java ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply