Aimée & Jaguár letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egy mindent elsöprő erejű szerelem – van-e hálásabb regénytéma, különösen, ha a szerelmesek egyike négygyermekes anya, és a történet a házasságtörés cinkos izgalmát ígéri?De a kérdést akár úgy is feltehetnénk: van-e elcsépeltebb regénytéma? Aimée és Jaguár szerelmének története mégis több, mégis “más”. Nem pusztán azért, mert a csábító harmadik nő, s az olvasó akaratlanul is a másság elfogadásának vagy elutasításának dilemmájával találja szembe magát, s nem is csak azért, mert a szerzőnő, Erica Fischer Aimée-Lilly elbeszélése alapján írt művét hiteles dokumentumokkal – levelekkel, versekkel, naplórészletekkel – és a kortársak visszaemlékezéseivel egészíti ki, hanem mert a második világháború idején játszódik Berlinben, és a csábító Jaguár-Felice zsidó. Lilly Wust története, az egykori családanya féltve őrzött titka, amelyet csaknem kilencvenévesen fedett fel az írónő kérésére, s amely egy szenvedélyes szerelem fellobbanását, izzását és tragikus kihunytát lenne hivatott elmesélni, így válik az emberi helytállás és odaadás, az aljasság és árulás, és főként az emberi megpróbáltatások regényévé – a vallomás akadozó, közvetlen hangján – emberien.

Berlin, 1942. A 29 éves, férjezett Lilly Wust, négy gyermek anyja, német asszonyok millióinak életét éli. Aztán egy napon megismeri a 21 éves Felice Schragenheimet. Szerelem – szinte első látásra. “Aimée” és “Jaguár” terveket szőnek, verseket és szerelmes leveleket írnak egymásnak, házassági szerződést kötnek. Mikor Jaguár-Felice bevallja szerelmének, hogy zsidó, ez a veszélyes titok még szorosabbra fűzi kettejük viszonyát. De boldogságuk csak rövid ideig tarthat. 1944. augusztus 21-én Felice-t letartóztatják és deportálják.
Erica Fischer a 80 esztendős Lilly Wusttal meséltette el a történetet, amelyet aztán a kor jelentős dokumentumává dolgozott át. A könyv 1994-es megjelenése után további kortársak jelentkeztek, így e kiadás anyagát újabb részletekkel bővíthettük, amelyek Aimée és Jaguár történetét még elevenebbé teszik.
Max Färberblock filmes feldolgozásának köszönhetően – a főszerepekben Juliane Köhlerrel és Maria Schraderrel – Aimée és Jaguár története az egész világon ismertté vált.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Aimée & Jaguár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Aimée & Jaguár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  296
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9789638648655
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2055623 / 1085709
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Aimée & Jaguár ebook, könyvet Aimée & Jaguár FB2, Download Aimée & Jaguár PDF , Download Aimée & Jaguár MOBI, Online Aimée & Jaguár könyvet, ingyenes letöltések Aimée & Jaguár IPhone, Online könyvet Aimée & Jaguár PDF, ingyenes Aimée & Jaguár DJVU, ingyenes letöltések Aimée & Jaguár TXT, letöltések Aimée & Jaguár RTF, Online Aimée & Jaguár FB2 , e-könyvet Aimée & Jaguár letöltések TXT, ingyenes Aimée & Jaguár letöltések könyvet, e-könyvet Aimée & Jaguár download MOBI, letöltések Aimée & Jaguár IPad, olvas Aimée & Jaguár MOBI, olvas Aimée & Jaguár DOC, ingyenes Aimée & Jaguár AWZ, Download e-könyvet Aimée & Jaguár iPad , ingyenes Aimée & Jaguár DJVU, Download Aimée & Jaguár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Aimée & Jaguár DVD, olvas Aimée & Jaguár TXT, Book Aimée & Jaguár letöltések DJVU, Aimée & Jaguár letöltések könyvet ingyenes, Aimée & Jaguár letöltések könyvet pdf ingyenes, Aimée & Jaguár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Aimée & Jaguár pdf ingyenes, Aimée & Jaguár letöltések könyvet epub ingyenes, Aimée & Jaguár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply