Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A keleti és a nyugati hagyományos orvoslás is rendelkezett a gyógyító elméletnek és gyakorlatnak megfelelő asztrológiai ismeretekkel. A hagyományos kínai orvoslás alapzata a I Ching és a kínai asztrológia, míg az indiai ájurvédikus gyógyászaté a védikus asztrológia. Az ájurvéda, az Élet Tudománya és az asztrológia, a Fény Tudománya egymásra támaszkodva kereste a betegségeket kialakító okokat és a kedvezőtlen kozmikus hatások kijavítási lehetőségeit, módjait. Ilyen energetikai rendszert kiegyensúlyozó gyógyító eljárás a marmapunktúra és a marapresszúra. Az indiai akupunktúráról, a marmapunktúráról Bhedan Karma néven a Suchi Véda írt 3000 évvel ezelőtt. Kidolgozta az egyensúlyhiányból adódó betegségek kezelésére szolgáló nyomáspontok réz és arany tűvel, valamint csont és bambusz eszközökkel való stimulációját. A kínai akupunktúra rendszere és az indiai marmapunktúra és marmapresszúra tudománya egy tőről fakad, de az idők folyamán mindkettő fejlődése eltérő irányt vett. A két tanítás módszertana, holisztikus szemlélete, filozófiai háttere, az életenergia irányításának technikája, az energiapontok elhelyezkedése, az őselemek és a – biológiai energiákat, alkati és pszichés tulajdonságokat hordozó őselem – kombináció – 3 dosha azonos. A szerző feltárja a test létfontosságú energiapontjainak asztrológiai vonatkozásait, a bolygók, holdházak, csillagok marma pontokra gyakorolt hatását, az akupunktúrás pontoknál lerakódó, energiatorlaszt okozó, lelki és mentális mérgek természetét, valamint megismertet a pontok kezelési technikáival. A könyv segítség a gyógyító művészetet folytatóknak és a betegeknek egyaránt, hiszen bemutatja a betegségek valamennyi égi (kozmikus, külső hatások által előidézett, lelki és mentális) és földi (testi, biokémiai, táplálkozásbeli, életmódbeli) okát, és azok megszüntetésének legősibb metódusait.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  288
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  490 gr
  ISBN:
  9789630835206
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2229306 / 1083784
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra ebook, könyvet Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra FB2, Download Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra PDF , Download Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra MOBI, Online Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra könyvet, ingyenes letöltések Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra IPhone, Online könyvet Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra PDF, ingyenes Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra DJVU, ingyenes letöltések Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra TXT, letöltések Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra RTF, Online Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra FB2 , e-könyvet Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra letöltések TXT, ingyenes Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra letöltések könyvet, e-könyvet Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra download MOBI, letöltések Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra IPad, olvas Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra MOBI, olvas Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra DOC, ingyenes Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra AWZ, Download e-könyvet Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra iPad , ingyenes Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra DJVU, Download Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra DVD, olvas Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra TXT, Book Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra letöltések DJVU, Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra letöltések könyvet ingyenes, Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra letöltések könyvet pdf ingyenes, Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra pdf ingyenes, Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra letöltések könyvet epub ingyenes, Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply