Aki keres, az talál letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Biblia az emberiség legnagyobb hatású könyve. A közel fél évezrede magyarul is olvasható Szent-írás igen nagy hatást gyakorolt nyelvünkre. Írók, költők építették be műveikbe a bibliai szófordulatokat. A Biblia mindkét részében, az Ó- és az Újtestamentumban található bölcsességek, szentenciák önálló életre keltek nyelvünkben.
Nem is gondolnánk, hogy a mindennapi életben használt közmondások között milyen sok a bibliai eredetű, pl.: Aki nem dolgozik, ne is egyék. Ebül szerzett jószág ebül vész el. Nyugtával dicsérd a napot. Senki sem próféta a saját hazájában.
Az Aki keres, az talál című válogatás 213 bibliai eredetű közmondást tartalmaz rövid magyarázattal és pontos bibliai forrásokkal. A kötetet tartalmas elméleti tanulmány vezeti be. A szótári részt teljes körű szómutató követi, amely feltünteti az adott szót tartalmazó közmondásokat.
A kötet a széles olvasóközönség számára készült. A nyelvészek, irodalmárok, történészek, újság-írók, közmondáskutatók és a magyar nyelv tanárai mellett hasznát vehetik az iskolások, egyetemisták, valamint a Biblia, a magyar irodalom és a magyar nyelv iránt érdeklődők.
T. LITOVKINA ANNA a Selye János Egyetem (Révkomárom, Szlovákia) docense. Magyarországon és külföldön egyaránt elismert közmondáskutató. A Tinta Könyvkiadónál jelent meg a Magyar köz-mondások nagyszótára című népszerű könyve.A Könyv Magyarul!


Letöltések Aki keres, az talál ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Aki keres, az talál ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  226
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789634091059
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2701256 / 1167337
  Series:


  TAGS:
  Online Aki keres, az talál ebook, könyvet Aki keres, az talál FB2, Download Aki keres, az talál PDF , Download Aki keres, az talál MOBI, Online Aki keres, az talál könyvet, ingyenes letöltések Aki keres, az talál IPhone, Online könyvet Aki keres, az talál PDF, ingyenes Aki keres, az talál DJVU, ingyenes letöltések Aki keres, az talál TXT, letöltések Aki keres, az talál RTF, Online Aki keres, az talál FB2 , e-könyvet Aki keres, az talál letöltések TXT, ingyenes Aki keres, az talál letöltések könyvet, e-könyvet Aki keres, az talál download MOBI, letöltések Aki keres, az talál IPad, olvas Aki keres, az talál MOBI, olvas Aki keres, az talál DOC, ingyenes Aki keres, az talál AWZ, Download e-könyvet Aki keres, az talál iPad , ingyenes Aki keres, az talál DJVU, Download Aki keres, az talál e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Aki keres, az talál DVD, olvas Aki keres, az talál TXT, Book Aki keres, az talál letöltések DJVU, Aki keres, az talál letöltések könyvet ingyenes, Aki keres, az talál letöltések könyvet pdf ingyenes, Aki keres, az talál pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Aki keres, az talál pdf ingyenes, Aki keres, az talál letöltések könyvet epub ingyenes, Aki keres, az talál ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply