Álmodtunk egy öregkort letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Szomorú megállapítás, de sajnos igaz. Ma már nagyon kevés embernek kell a vers. Nincs rá sem igény, sem idő, hogy elolvassák. Fontosabb dolgok után rohannak az emberek. Gyűjtik anyagi javaikat, vagy épp a megélhetésért harcolnak nap, mint nap. Közben a lelkük sivárrá, üressé válik, kiszárad. …. Előszó Szomorú megállapítás, de sajnos igaz. Ma már nagyon kevés embernek kell a vers. Nincs rá sem igény, sem idő, hogy elolvassák. Fontosabb dolgok után rohannak az emberek. Gyűjtik anyagi javaikat, vagy épp a megélhetésért harcolnak nap, mint nap. Közben a lelkük sivárrá, üressé válik, kiszárad. Nem marad semmi jóság, kedvesség, segítőkészség a lelkekben, pedig arra igen nagy szükség lenne a nehéz órákban. Ezt a kötetet -mint az elsőt-, azoknak ajánlom, akik még érzékenyek a szép gondolatokra, hangulatokra, lelkük még befogadja azokat. Akikből még nem veszett ki a szeretet, jóság. Akik még ismerik nagy költőink igazi verseit, és nem azt tartják versnek, ahol a hosszú tőmondatot szabdalják három – négy sorra ,,vers" gyanánt. Nagy költőink az életből merítettek ihletet, mindenki számára érthető formában. Nem tűzdelték a sorokat egyszerű ember számára idegen, megfejthetetlen szavakkal. Verseimben -bár közel sem érhetek hozzájuk- nagyjaink stílusát, egyszerű ember számára is érthető módon igyekszem követni. Talán hozzájárulhatok ahhoz, hogy ismét több ember lelkét érintse meg egy – egy vers, és általuk talán másokban is újra éled a még ki nem veszett szeretet, kedvesség, a másik ember felé is forduló, őszinte, segítőkész figyelem. ,,Egy mosoly többet ér, mint bármi más, Egy pillanat, csöndes szemvillanás. Csók, mely forrón ajkadra tapad, Boldogság, melynek adhatod magad. ………………………………………………….. Nézz fel az égre, a legszebb fényre, Láss egy álmot, aztán harcolj érte! Lásd a mosolyt, mely feléd sugárzik, Szeresd, ki mosolyog Rád, mindhalálig! ,,A Könyv Magyarul!


Letöltések Álmodtunk egy öregkort ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Álmodtunk egy öregkort ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2433889 / 8106843
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Álmodtunk egy öregkort ebook, könyvet Álmodtunk egy öregkort FB2, Download Álmodtunk egy öregkort PDF , Download Álmodtunk egy öregkort MOBI, Online Álmodtunk egy öregkort könyvet, ingyenes letöltések Álmodtunk egy öregkort IPhone, Online könyvet Álmodtunk egy öregkort PDF, ingyenes Álmodtunk egy öregkort DJVU, ingyenes letöltések Álmodtunk egy öregkort TXT, letöltések Álmodtunk egy öregkort RTF, Online Álmodtunk egy öregkort FB2 , e-könyvet Álmodtunk egy öregkort letöltések TXT, ingyenes Álmodtunk egy öregkort letöltések könyvet, e-könyvet Álmodtunk egy öregkort download MOBI, letöltések Álmodtunk egy öregkort IPad, olvas Álmodtunk egy öregkort MOBI, olvas Álmodtunk egy öregkort DOC, ingyenes Álmodtunk egy öregkort AWZ, Download e-könyvet Álmodtunk egy öregkort iPad , ingyenes Álmodtunk egy öregkort DJVU, Download Álmodtunk egy öregkort e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Álmodtunk egy öregkort DVD, olvas Álmodtunk egy öregkort TXT, Book Álmodtunk egy öregkort letöltések DJVU, Álmodtunk egy öregkort letöltések könyvet ingyenes, Álmodtunk egy öregkort letöltések könyvet pdf ingyenes, Álmodtunk egy öregkort pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Álmodtunk egy öregkort pdf ingyenes, Álmodtunk egy öregkort letöltések könyvet epub ingyenes, Álmodtunk egy öregkort ePub könyvet letöltések ingyenes.