Általános kémia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A kémiának számos ága létezik (szerves, szervetlen, fizikai, analitikai, bio- és polimerkémia stb.), de általános kémia nevű diszciplínát nem ismerünk. Mégis: a General Chemistry, Allgemeine Chemie stb. kifejezések jól ismertek az egész világon. A világ minden részén százszámra találhatók ilyen címmel könyvek, és aligha van olyan egyetemi kémia fakultás, ahol ez a tantárgy ismeretlen. Az általános kémia kurzusok és könyvünk célja az, hogy az olvasó középiskolából hozott kémiai ismereteit olyan szintre segítse, amelyre a fenti szaktárgyak alapozhatnak. Feladata az alapfogalmak definiálása, mintegy a kémiai nyelv alapszókincsének megismertetése, a fontosabb fizikai és kémiai jelenségek és összefüggések megvilágítása.

A könyv több – tipográfiailag is elkülönített – szinten használható. Anyaga a középiskolai kémiától elvezet az egyetemek másod- és harmadéves fizikai kémia tárgyáig. A fontos jelenségek mellé a haladók számára mélyebb magyarázatokat mellékel, melyeket a kezdők nyugodtan átugorhatnak anélkül, hogy ez gátolná a fő gondolatmenet megértését. Az olvasót számos érdekesség, tudománytörténeti kitekintés, rengeteg színes ábra, fénykép és több száz kidolgozott példa is segíti.

Könyvünk elsőrendű célja tehát adott: bevezetés vagy inkább átvezetés a felsőfokú kémiába. A megcélzott olvasókör is adott: érdeklődő középiskolásoknak éppúgy szól, mint első- és másodéves, kémiát tanuló egyetemi hallgatóknak. Emellett ajánlható a középiskolák kémiatanárainak is: számos, a középiskolákban is könnyen használható anyagot tartalmaz – másként, mint ahogyan a középiskolákban általában tanítani szokás. Végül, de nem utolsósorban ajánljuk a könyvet mindazoknak, akik bármikor, bármilyen szinten belekóstoltak vagy belemerültek a kémia izgalmas világába.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Általános kémia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Általános kémia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  520
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1580 gr
  ISBN:
  9789630586177
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2196277 / 1048637
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Általános kémia ebook, könyvet Általános kémia FB2, Download Általános kémia PDF , Download Általános kémia MOBI, Online Általános kémia könyvet, ingyenes letöltések Általános kémia IPhone, Online könyvet Általános kémia PDF, ingyenes Általános kémia DJVU, ingyenes letöltések Általános kémia TXT, letöltések Általános kémia RTF, Online Általános kémia FB2 , e-könyvet Általános kémia letöltések TXT, ingyenes Általános kémia letöltések könyvet, e-könyvet Általános kémia download MOBI, letöltések Általános kémia IPad, olvas Általános kémia MOBI, olvas Általános kémia DOC, ingyenes Általános kémia AWZ, Download e-könyvet Általános kémia iPad , ingyenes Általános kémia DJVU, Download Általános kémia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Általános kémia DVD, olvas Általános kémia TXT, Book Általános kémia letöltések DJVU, Általános kémia letöltések könyvet ingyenes, Általános kémia letöltések könyvet pdf ingyenes, Általános kémia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Általános kémia pdf ingyenes, Általános kémia letöltések könyvet epub ingyenes, Általános kémia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply