Amikor a méhem ellenem fordul letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az endometriózis krónikus alhasi fájdalmakkal, görcsös menstruációval, rendszertelen, erős vérzéssel, fájdalmas szexuális élettel és akár teljes meddőséggel járó betegség, amely napjainkban már minden tizedik nőt érinti, mégis alig-alig hallunk róla. Diagnózisa csak műtéttel lehetséges, rutin nőgyógyászati vizsgálattal nem kimutatható. A könyv, ami erről a rejtélyes betegségről szól, hihetetlenül körültekintő és alapos, mindenre kitér a kezdeti tünetektől, diagnózison, kóreredeten, a hagyományos orvosi és alternatív kezelési lehetőségeken át a gyermekvállalás nehézségéiig, és a legújabb kutatási eredményekről is beszámol. A szerző saját betegségének és pokoljárásának története épp csak személyes illusztráció, a hitelesség kedvéért, szerényen elrejtve a tárgyszerű tudnivalók özönében – mégis megdöbbentő, megrázó történet. Hogyan képes arra ez a fiatal nő, hogy miután mindezeken átment, ilyen pozitívan, tettre készen tekintsen a jövőbe? Hogyan mondhatja nyolc műtét, sok-sok szenvedés és méhének eltávolítása után, hogy a történtek hasznára váltak, és jobb, bölcsebb ember lett általuk? Kevesek képesek erre. De a könyv szerzője igen. Azért, hogy segítsen mindazoknak, akik ugyanebben a cipőben járnak. Hogy mindaz, ami vele megesett, ne fordulhasson elő még egyszer, ne történjen meg, hogy bárkinek, aki endometriózisban szenved, ilyen sokáig kelljen nélkülöznie a helyes diagnózist, és esetleg ugyanígy át kelljen esnie ezen a kálvárián. Azon kevés orvosi tárgyú könyvek egyike ez, amelyet laikusként, a konkrét betegségben való érintettség nélkül is feszült érdeklődéssel forgathat az olvasó.A Könyv Magyarul!


Letöltések Amikor a méhem ellenem fordul ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Amikor a méhem ellenem fordul ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  196
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  240 gr
  ISBN:
  9789632263793
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2229362 / 1084264  TAGS:
  Online Amikor a méhem ellenem fordul ebook, könyvet Amikor a méhem ellenem fordul FB2, Download Amikor a méhem ellenem fordul PDF , Download Amikor a méhem ellenem fordul MOBI, Online Amikor a méhem ellenem fordul könyvet, ingyenes letöltések Amikor a méhem ellenem fordul IPhone, Online könyvet Amikor a méhem ellenem fordul PDF, ingyenes Amikor a méhem ellenem fordul DJVU, ingyenes letöltések Amikor a méhem ellenem fordul TXT, letöltések Amikor a méhem ellenem fordul RTF, Online Amikor a méhem ellenem fordul FB2 , e-könyvet Amikor a méhem ellenem fordul letöltések TXT, ingyenes Amikor a méhem ellenem fordul letöltések könyvet, e-könyvet Amikor a méhem ellenem fordul download MOBI, letöltések Amikor a méhem ellenem fordul IPad, olvas Amikor a méhem ellenem fordul MOBI, olvas Amikor a méhem ellenem fordul DOC, ingyenes Amikor a méhem ellenem fordul AWZ, Download e-könyvet Amikor a méhem ellenem fordul iPad , ingyenes Amikor a méhem ellenem fordul DJVU, Download Amikor a méhem ellenem fordul e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Amikor a méhem ellenem fordul DVD, olvas Amikor a méhem ellenem fordul TXT, Book Amikor a méhem ellenem fordul letöltések DJVU, Amikor a méhem ellenem fordul letöltések könyvet ingyenes, Amikor a méhem ellenem fordul letöltések könyvet pdf ingyenes, Amikor a méhem ellenem fordul pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Amikor a méhem ellenem fordul pdf ingyenes, Amikor a méhem ellenem fordul letöltések könyvet epub ingyenes, Amikor a méhem ellenem fordul ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply