Amit a repülésről tudni kell letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Sok mindent tudunk már a repülésről. Tudjuk, hogyan kell felkészülni az utazásra, a tárgyakat okosan és ügyesen elosztani 20 kg-nál könnyebb bőröndökbe és kézitáskákba, számítunk a reptéri várakozásra, és alávetjük magunkat a becsekkolás procedúrájának. De a repülőgépek belsejéről, az ott, illetve a reptereken zajló összehangolt munkáról, a gépek kifinomult technikájáról mit sem tudunk. Most itt az alkalom. Háy György pilóta segít abban, hogy feltáruljon előttünk a repülés titokzatos világa. Ha két pilótát hallunk munkájukról beszélgetni, joggal hihetnénk, hogy nem is magyarok, annyi idegen szót és kifejezést használnak. Sokan nem is bánják ezt: "Hadd ámuljon a sok pupák!" Ennek a könyvnek azonban éppen az ellenkező a célja; egyszerű, közérthető formában, a külön magyarázatot igénylő szakkifejezéseket lehetőleg kerülve körvonalazza a legfontosabb tudnivalókat. És még a repülés szlengjébe is beavat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Amit a repülésről tudni kell ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Amit a repülésről tudni kell ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  312
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  860 gr
  ISBN:
  9789639548725
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2102974 / 1015696
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Amit a repülésről tudni kell ebook, könyvet Amit a repülésről tudni kell FB2, Download Amit a repülésről tudni kell PDF , Download Amit a repülésről tudni kell MOBI, Online Amit a repülésről tudni kell könyvet, ingyenes letöltések Amit a repülésről tudni kell IPhone, Online könyvet Amit a repülésről tudni kell PDF, ingyenes Amit a repülésről tudni kell DJVU, ingyenes letöltések Amit a repülésről tudni kell TXT, letöltések Amit a repülésről tudni kell RTF, Online Amit a repülésről tudni kell FB2 , e-könyvet Amit a repülésről tudni kell letöltések TXT, ingyenes Amit a repülésről tudni kell letöltések könyvet, e-könyvet Amit a repülésről tudni kell download MOBI, letöltések Amit a repülésről tudni kell IPad, olvas Amit a repülésről tudni kell MOBI, olvas Amit a repülésről tudni kell DOC, ingyenes Amit a repülésről tudni kell AWZ, Download e-könyvet Amit a repülésről tudni kell iPad , ingyenes Amit a repülésről tudni kell DJVU, Download Amit a repülésről tudni kell e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Amit a repülésről tudni kell DVD, olvas Amit a repülésről tudni kell TXT, Book Amit a repülésről tudni kell letöltések DJVU, Amit a repülésről tudni kell letöltések könyvet ingyenes, Amit a repülésről tudni kell letöltések könyvet pdf ingyenes, Amit a repülésről tudni kell pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Amit a repülésről tudni kell pdf ingyenes, Amit a repülésről tudni kell letöltések könyvet epub ingyenes, Amit a repülésről tudni kell ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply