Angelopolis letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Tíz év telt el azóta, hogy Evangeline a mennyei lant elpusztítása után angyallá változott. Tíz éve nem találkozott Verlaine-nel, aki tudományos pályáját hátrahagyva csatlakozott az angelológusokhoz, és az egyik legkiválóbb angyalvadásszá képezte át magát. Sorsuk ezúttal Párizsban keresztezi egymást, ahol Verlaine egy felismerhetetlenségig megcsonkított nefilim holttest mellett Evangeline iratait találja meg. De mielőtt fel­ocsúdhatna a sokkból, hogy élete szerelme meghalt, olyan eseménysorozat veszi kezdetét, amelynek végkimenetele az egész emberiség sorsát megváltoztathatja. Verlaine-t Moszkvába vezetik a nyomok, ahol az Ermitázs pincéjében évszázados titok tárul fel előtte. Fabergé legendás tojásai elvezetik a hírhedt Raszputyin rejtélyes albumához, amelyben megtalálják Noé orvosságának titkos receptjét. Azt a receptet, amellyel talán sikerülhet megszabadítani a Földet a nefilimek jelentette átoktól.

"Továbbá elmagyaráztuk betegségeiknek és csábításaiknak valamennyi gyógyszerét Noénak, hogy hogyan tudja azokat meggyógyítani a föld növényeivel. És Noé mindent leírt egy könyvbe az orvosságokkal kapcsolatban, ahogy utasítottuk. Így a gonosz szellemek meg lettek gátolva Noé fiainak bántalmazásában." – (Jubileumok könyve)

Ezek az apokrif sorok vezérlik az Angelology – Az átok című nagysikerű könyv főhőseit a történet folytatásában. Az Angelopolis – Angyalok városa egyszerre érdekfeszítő regény és letehetetlenül izgalmas krimi. Az olvasó ezúttal is úgy érezheti, mintha egy nagyszabású időutazásra váltott volna jegyet, amelynek során eljuthat az Özönvíz utáni évszázadokba, találkozhat Noéval, megismerheti az utolsó orosz cár életét, megtudhatja, ki volt valójában Raszputyin, és hogy mit rejtenek a fagyos, szibériai hómezők.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Angelopolis ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Angelopolis ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  280
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9789633350393
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2238802 / 1093309
  Fordító:


  TAGS:
  Online Angelopolis ebook, könyvet Angelopolis FB2, Download Angelopolis PDF , Download Angelopolis MOBI, Online Angelopolis könyvet, ingyenes letöltések Angelopolis IPhone, Online könyvet Angelopolis PDF, ingyenes Angelopolis DJVU, ingyenes letöltések Angelopolis TXT, letöltések Angelopolis RTF, Online Angelopolis FB2 , e-könyvet Angelopolis letöltések TXT, ingyenes Angelopolis letöltések könyvet, e-könyvet Angelopolis download MOBI, letöltések Angelopolis IPad, olvas Angelopolis MOBI, olvas Angelopolis DOC, ingyenes Angelopolis AWZ, Download e-könyvet Angelopolis iPad , ingyenes Angelopolis DJVU, Download Angelopolis e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Angelopolis DVD, olvas Angelopolis TXT, Book Angelopolis letöltések DJVU, Angelopolis letöltések könyvet ingyenes, Angelopolis letöltések könyvet pdf ingyenes, Angelopolis pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Angelopolis pdf ingyenes, Angelopolis letöltések könyvet epub ingyenes, Angelopolis ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply