Angyalok kenyere letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Készüljenek fel egy izgalmas külső és belső utazásra. Az Angyalok kenyere többsíkú könyv, amelynek szemhatára a cambridge-i tanulószobától és Texastól Damaszkuszon át egy sivatagi kolostorig ível. Elegáns próza, amely elröpít ódon mecsetek és minaretek közé, hogy részesüljünk az itt lakók mindent túlélni tudó bölcsességéből. Szerelmes levél ez a Közel-Kelethez, ahol a hit és a kétségek, a háború és a belső béke is közel kerülnek egymáshoz. Egy szenvedélyes fiatal nő spirituális útkeresése Kelet sokszínű vallási és kulturális világában, tele gyönyörű részletekkel és láttató erejű tájleírásokkal gazdagítva. Stephanie amolyan világvándor, fiatal kora ellenére nyolc év alatt húsz országot járt be. Teológiát tanult Amerikában és most Damaszkuszban Jézus alakját tanulmányozza a Koránban. Eközben szembe kerül a háborúval, szerelemmel, a nyelv titkaival, az arab kultúrával és magával Istennel. Beköltözik egy szír keresztény kolostorba és lelki gyakorlatokat végez, melynek hatására látomások sorát éli át. Arabul tanul és rájön a nyelv lényegére, amely az arabok szerint az angyalok kifinomult nyelve, csupa költészet, zene. Sajátos út- és istenkereső könyv ez, amely az emberek között és a szeretetben találja meg az élet értelmét. És a szerelemben, amelyre egy novícius személyében lel rá. Stephanie-val végigjárva mindezt együtt élhetjük át ebben a lenyűgöző erejű, felkavaró, de egyben szárnyaló, költői hangvételű memoárban, mely az olvasók lelkét hosszú időre elvarázsolja. "Az Ízek, imák szerelmek közel-keleti változata." – (The Washington Post Book World)A Könyv Magyarul!


Letöltések Angyalok kenyere ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Angyalok kenyere ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  424
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  500 gr
  ISBN:
  9789639711839
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2229340 / 1083850
  Fordító:


  TAGS:
  Online Angyalok kenyere ebook, könyvet Angyalok kenyere FB2, Download Angyalok kenyere PDF , Download Angyalok kenyere MOBI, Online Angyalok kenyere könyvet, ingyenes letöltések Angyalok kenyere IPhone, Online könyvet Angyalok kenyere PDF, ingyenes Angyalok kenyere DJVU, ingyenes letöltések Angyalok kenyere TXT, letöltések Angyalok kenyere RTF, Online Angyalok kenyere FB2 , e-könyvet Angyalok kenyere letöltések TXT, ingyenes Angyalok kenyere letöltések könyvet, e-könyvet Angyalok kenyere download MOBI, letöltések Angyalok kenyere IPad, olvas Angyalok kenyere MOBI, olvas Angyalok kenyere DOC, ingyenes Angyalok kenyere AWZ, Download e-könyvet Angyalok kenyere iPad , ingyenes Angyalok kenyere DJVU, Download Angyalok kenyere e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Angyalok kenyere DVD, olvas Angyalok kenyere TXT, Book Angyalok kenyere letöltések DJVU, Angyalok kenyere letöltések könyvet ingyenes, Angyalok kenyere letöltések könyvet pdf ingyenes, Angyalok kenyere pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Angyalok kenyere pdf ingyenes, Angyalok kenyere letöltések könyvet epub ingyenes, Angyalok kenyere ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply