Antall József és az állambiztonság letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"E kötet szerves folytatása az Antall József útja a miniszterelnökségig című, a VERITAS Könyvek sorozatában 2015-ben megjelent kiadványnak. Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában őrzött dokumentumok közül Antall József miniszterelnökre vonatkozó teljes dossziét és válogatott ügynökjelentéseket közlünk bevezető tanulmánnyal. A szövegek olvasása közben bepillantást nyerhetünk az Antall-család mindennapjaiba, politikai nézeteibe az 1960-as években, de fény derül arra is, hogyan működött az állambiztonsági megfigyelés a gyakorlatban: a tartótisztjével akár kéthetente reggel nyolckor találkozó ügynöknek rendszeresen telefonon kellett kapcsolatot tartania a megfigyeltekkel. Előfordult azonban olyan is, hogy az állambiztonság embere nem ismerte fel azt, akit meg kellett figyelnie, és ebből komikus helyzet alakult ki.
Figyelmébe ajánljuk e kötetet mindazoknak, akik érdeklődnek közelmúltunk történelmének eddig feltáratlan, rejtett titkai iránt."A Könyv Magyarul!


Letöltések Antall József és az állambiztonság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Antall József és az állambiztonság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  236
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9786155465697
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2678063 / 1155076
  Series:


  TAGS:
  Online Antall József és az állambiztonság ebook, könyvet Antall József és az állambiztonság FB2, Download Antall József és az állambiztonság PDF , Download Antall József és az állambiztonság MOBI, Online Antall József és az állambiztonság könyvet, ingyenes letöltések Antall József és az állambiztonság IPhone, Online könyvet Antall József és az állambiztonság PDF, ingyenes Antall József és az állambiztonság DJVU, ingyenes letöltések Antall József és az állambiztonság TXT, letöltések Antall József és az állambiztonság RTF, Online Antall József és az állambiztonság FB2 , e-könyvet Antall József és az állambiztonság letöltések TXT, ingyenes Antall József és az állambiztonság letöltések könyvet, e-könyvet Antall József és az állambiztonság download MOBI, letöltések Antall József és az állambiztonság IPad, olvas Antall József és az állambiztonság MOBI, olvas Antall József és az állambiztonság DOC, ingyenes Antall József és az állambiztonság AWZ, Download e-könyvet Antall József és az állambiztonság iPad , ingyenes Antall József és az állambiztonság DJVU, Download Antall József és az állambiztonság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Antall József és az állambiztonság DVD, olvas Antall József és az állambiztonság TXT, Book Antall József és az állambiztonság letöltések DJVU, Antall József és az állambiztonság letöltések könyvet ingyenes, Antall József és az állambiztonság letöltések könyvet pdf ingyenes, Antall József és az állambiztonság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Antall József és az állambiztonság pdf ingyenes, Antall József és az állambiztonság letöltések könyvet epub ingyenes, Antall József és az állambiztonság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply