Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A szerző életrajzi regényében fiával való kapcsolatát tárja elénk, a gyermek születésétől napjainkig, tinédzser koráig. Zsombi Asperger-szindrómás, és mint ahogy az alcím is írja, nem zseni. Nincs 130-as IQ-ja, nincsenek különleges képességei, legalábbis olyanok, amilyeneket a hollywoodi filmek vagy a média olykor hamis képei alapján képzelnénk róla. Az autisták és Asperger-szindrómások közössége egy meg nem értett közösség. ,,Autista? Na és mit tud?" hangzik el rendre velük kapcsolatban, és Kartali Zsuzsanna hiánypótló könyvében megkísérli megválaszolni az unásig ismert kérdéseket, no meg a kimondatlanokat is. Bemutatni az értetlen, gunyoros, rosszindulatú vagy éppen kedvesen kíváncsi tekintetektől kísért ,,más" gyerekek mindennapjait, életét, lehetőségeit a bölcsődétől az iskoláig. Az Anyacsavar és Kockafej a megismerésről szól, arról, mennyire érthetsz meg egy másik embert, az anyaságról és a gyermeklétről, olyan életekről, melyek a külvilág számára különösnek, akár furcsának is tűnnek, de van, akinek ez a valóság. Fontos könyv, irodalmi igényességgel megírt, humorral és empátiával átszőtt kis kötet egy nőről, aki szeretné, hogy gyermeke a ,,normális" társadalom részévé válhasson, és a fiúról, aki megtalálja a saját útját, legyen az mégoly kacskaringós. És nem utolsósorban: a toleranciáról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789632935508
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2679624 / 8120107
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni ebook, könyvet Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni FB2, Download Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni PDF , Download Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni MOBI, Online Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni könyvet, ingyenes letöltések Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni IPhone, Online könyvet Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni PDF, ingyenes Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni DJVU, ingyenes letöltések Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni TXT, letöltések Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni RTF, Online Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni FB2 , e-könyvet Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni letöltések TXT, ingyenes Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni letöltések könyvet, e-könyvet Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni download MOBI, letöltések Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni IPad, olvas Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni MOBI, olvas Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni DOC, ingyenes Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni AWZ, Download e-könyvet Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni iPad , ingyenes Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni DJVU, Download Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni DVD, olvas Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni TXT, Book Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni letöltések DJVU, Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni letöltések könyvet ingyenes, Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni letöltések könyvet pdf ingyenes, Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni pdf ingyenes, Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni letöltések könyvet epub ingyenes, Anyacsavar és Kockafej – A fiam autista, de nem zseni ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply