Anyapszichológia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ki vagyok én? Jó anya vagyok? Jól csinálom? – merül fel gyakran az anyákban. Néha ki is mondja a kérdést, máskor csak a szemében kanyarog a kérdőjel.

Miért kérdezzük ezt? Miért fontos, hogy elég jók vagyunk?e? Miért leszünk bizonytalanok, ha más másként csinálja, másként tudja, másként érzi? Ha neki könnyebben megy? Miért neurotikusak,túlaggódók a mai anyák?

Miért érzik úgy, hogy folyamatosan bizonyítaniuk kell a különféle szerepeikben: anyaként, társként, szeretőként, munkaerőként?
Miért nem tudnak felhőtlenek lenni?
Miért csupa kérdőjel számukra az anyaság?
Miért nem tudjuk az élet természetes részeként kezelni?
Miért nem érezzük az anyai ösztönt?
Ezeket a kérdéseket teszi fel és válaszolja meg az Anyapszichológia c. könyv. Igyekszik megfogalmazni a kimondhatatlant: az anyák szerteáradó érzelmeit. A bűntudatot, az aggódást, a félelmet, az egymásban való feloldódást, a testi és lelki szimbiózist, a szeretetet.

Azt, ahogyan a kislányból nő, a nőből anya válik. Végigkísér az anya belső utazásán a fogantatástól kezdve a várandósságon át a szülésen keresztül egészen a gyermek felnőtté válásáig.

Miért fontos foglalkoznunk az anyaság lélektanával? Mert a gyermeknevelési praktikák és jótanácsok mit sem érnek, ha az anya nem ismeri saját magát. Ha lelkiismeretfurdalása van, ha szorong, ha depressziós, ha a fáradtságtól annyira kétségbeesett, hogy már bármire képes
lenne, csak végre csend legyen. Ha nem képes befelé figyelni és felismerni, mire is van valójában szüksége a gyermekének, mert annyira leköti, hogy mások elvárásainak megfeleljen.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Anyapszichológia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Anyapszichológia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  245
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  370 gr
  ISBN:
  9789630889216
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2493609 / 1112950  TAGS:
  Online Anyapszichológia ebook, könyvet Anyapszichológia FB2, Download Anyapszichológia PDF , Download Anyapszichológia MOBI, Online Anyapszichológia könyvet, ingyenes letöltések Anyapszichológia IPhone, Online könyvet Anyapszichológia PDF, ingyenes Anyapszichológia DJVU, ingyenes letöltések Anyapszichológia TXT, letöltések Anyapszichológia RTF, Online Anyapszichológia FB2 , e-könyvet Anyapszichológia letöltések TXT, ingyenes Anyapszichológia letöltések könyvet, e-könyvet Anyapszichológia download MOBI, letöltések Anyapszichológia IPad, olvas Anyapszichológia MOBI, olvas Anyapszichológia DOC, ingyenes Anyapszichológia AWZ, Download e-könyvet Anyapszichológia iPad , ingyenes Anyapszichológia DJVU, Download Anyapszichológia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Anyapszichológia DVD, olvas Anyapszichológia TXT, Book Anyapszichológia letöltések DJVU, Anyapszichológia letöltések könyvet ingyenes, Anyapszichológia letöltések könyvet pdf ingyenes, Anyapszichológia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Anyapszichológia pdf ingyenes, Anyapszichológia letöltések könyvet epub ingyenes, Anyapszichológia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply